Hallo,

 

60.000 feestvierders op Pride.be 2016!

De 21ste editie van Pride.be 2016 was geslaagd! Ondanks dat we moesten verhuizen van de Beurs naar de Kunstberg was het toch een groot succes! Er trokken maar liefst 60.000 feestvierders naar onze hoofdstad.

De Kunstberg maakte zich klaar voor de grote verrassing. LaDiva opende met haar prachtige stem Pride.be 2016 en bracht een zelfgeschreven hymne voor de Pride ‘Love is on its way’.
De vlag werd op handen gedragen door het publiek en de PrideParade ging van start! Na de PrideParade ging het feest verder op de Kunstberg. Na middernacht konden de mensen het feest verderzetten op verschillende afterparty’s.

Via deze weg bedanken we alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen. Zonder hen zou Pride.be 2016 niet mogelijk geweest zijn. Bedankt!

Herbeleef Pride.be met talrijke foto's!

Dit jaar waren er uitzonderlijk veel inschrijvingen van fotografen op Pride.be 2016! Hoe meer foto’s, hoe meer herinneringen.

Net zoals het geweldige shot hiernaast, werden er nog duizenden foto’s gemaakt.

Herbeleef Pride.be en surf snel naar deze pagina, misschien spot je jezelf wel tussen het publiek!

 
 

Bekijk nu de officiële Pride.be aftermovie!

Jean-Pol Lejeune liet zijn creativiteit weer de vrije loop en maakte een fantastische aftermovie van Pride.be 2016. De video wordt ondersteund door de hymne van de Pride ‘Love is on its way’ die iedereen ondertussen met volle borst kan meezingen.

Breng jezelf terug in de Pride-sfeer en blik terug op de meest geëngageerde dag van het jaar via onze sociale media of via onze website

Evalueer Pride.be via de online enquête en deel je Pride-beleving in het online gastenboek!

Pride.be 2016 was voor ons een groot succes. Was dit voor jou ook zo? Hoe was de communicatie?  Waren er genoeg drank- en eetvoorzieningen? Hoe zat het met de hygiëne van de toiletten? Was de Kunstberg een goede, alternatieve locatie?

Jouw mening telt! We ontvangen natuurlijk graag positieve reacties, maar nemen vooral alle werkpunten mee om er volgend jaar weer een topeditie van te maken!
Vul de enquête hier in!

Naast jouw mening, zijn we ook erg benieuwd naar jouw beleving van Pride 2016.
Schrijf neer hoe jij Pride 2016 ervaren hebt in ons online Pride-gastenboek en geniet tegelijkertijd van andermans avonturen.