RealDania Byg
 

Oplev den 100 år gamle Ballonhangar på Islands Brygge

Realdania By & Byg er midtvejs med projektet i den 100 år gamle Ballonhangar på Islands Brygge. Selve den historiske hangar er nu færdigrestaureret, og på søndag den 1. december kl. 13-16 skubber vi de 800 kilo tunge portblade til side og byder alle interesserede indenfor i Ballonhangarens enorme søjlefrie rum med 18 meter til loftet.

Læs mere om åbent hus

Oplev Ballonhangaren før alle andre
Den 27. november viser restaureringsarkitekt Per Troelsen rundt og fortæller historien om Ballonhangaren og de danske ballonstyrker, der indtil nu har været stort set ukendt. Hør bl.a. om kaptajn Gottschalk, der tegnede bygningen i 1917, om drageballonernes funktion, om baraklejren Ballonparken og Realdania By & Bygs gennemgribende restaurering. 

Bliv medlem af Realdania By & Byg Klubben og få 1 gratis billet til rundvisningen

Facebook Like Button Tweet Button
 

Lille Langebro hitter hos københavnske cyklister og fodgængere

Mere end halvanden million gange har københavnere og turister taget turen over Lille Langebro, siden Københavns nyeste cykel- og gangbro åbnede i sommer.

Og nye trafikmålinger fra Københavns Kommune viser, at en tredjedel af cyklisterne og halvdelen af fodgængerne på Langebro er flyttet til Lille Langebro.

Læs hele nyheden

Facebook Like Button Tweet Button
 

SIDSTE CHANCE: Hack Kampmanns Amtmandsbolig

En lille konge i lokalsamfundet. Royalt udpeget embedsmand siden enevældens indførelse og en naturlig del af købstaden Hjørrings elite. Kom indenfor i de statelige rammer, som arkitekt Hack Kampmann tegnede til amtmanden i 1910, og bliv klogere på arkitekturen, amtmændene og købstaden Hjørring.

27. november: Rundvisning i Amtmandsboligen

Facebook Like Button Tweet Button
 

Kvalitetsledelse i byudvikling - når visioner møder virkelighed

Hvad er kvalitet i byudvikling? Hvordan arbejder man med kvalitet i byudvikling? Hvilken værdi giver kvalitet i byudvikling for investorer? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på ved to erhvervsarrangementer hhv. d. 27. januar 2020 i Køge og d. 2. marts 2020 i Fredericia.

Her deler byudvikleren, kommunen og en investor/bygherre deres praktiske erfaringer med kvalitetsledelse i byudvikling ud fra hvert deres perspektiv. 

Læs mere om de to erhvervsarrangementer 

Facebook Like Button Tweet Button
 

Fremtidens seniorbofællesskab åbner for ansøgninger

Er du 50 år+, og drømmer du om en bolig med mere fællesskab, mere natur og mindre havearbejde? Så kan du nu søge om én af de 14 lejeboliger i et anderledes seniorbofællesskab, som Realdania By & Byg opfører for Realdania i Ringkøbings nye naturbydel helt ud til fjorden.

Læs mere her

Facebook Like Button Tweet Button
 

5. december: Oluf Bagers renæssancegård fra 1586

Besøg Oluf Bagers Mødrene Gård i Odense, hvor spor af fortiden dukker op overalt, bl.a. en strygejernsovn, 1600-tals-vinduer med lodposter, hanebåndsloft med hejseværk, tøndehvælvede kælderlofter, bindingsværk med smukt udskårne rosetter og en klokke fra dengang man 'ringede på pigen'.

Læs mere her

Facebook Like Button Tweet Button
 

10. december: Tuborgs gamle hovedsæde

Ølkuske med forklæde, laboratoriefolk i hvide kitler, kontorpersonale med stive flipper, skiltemalere, direktører, brygmestre, og mange flere, alle har de haft deres gang i Rosenhuset og gjort det til en livlig arbejdsplads. Oplev Tuborgs hovedsæde i Hellerup, tegnet af den store danske jugendstil-arkitekt Anton Rosen.

Tilmeld dig en rundvisning i Rosenhuset

Facebook Like Button Tweet Button
 

Dekorér dit hjem med PH's nøgne damer

Vi sælger et begrænset antal plakater med motiver fra designikonet PH's tapet.

Tapetet er skabt af PH’s svoger, kunstmaleren Albert Naur, og genfremstillet af designer Heidi Zilmer i 2016 i forbindelse med restaureringen af PH's hus.

Plakaterne (H70 x B85 cm) fås i blå og sort. De er bearbejdet i hånden igennem alle processer lige fra silketryk til udskæring og stempling.

Køb dem her

Facebook Like Button Tweet Button