Beste,

Pride.be wil iedereen een zalige zomer toewensen! Toch blijven wij ook niet stilzitten. Lees hier meer over onze uitstappen, partnerschappen en andere nieuwtjes!

 

Promotiefilmpje van Pride.be!

Zoals elk jaar was Pride.be 2015 een prachtige editie! Via dit filmpje willen we jullie laten meegenieten van enkele prachtige herinneringen uit mei...

Aarzel zeker niet jezelf of vriend(inn)en te taggen en de video te delen via Facebook!

Pride.be stapte mee in Europride Riga

In juni is Pride.be de organisatoren van de Europride Riga een hart onder de riem gaan steken en liepen we mee in hun Parade. Dankzij de komst van Kaspars Zalitis, en zijn speech op ons Pridepodium, besloten ook enkele Belgische ministers hun steun uit te gaan spreken in Letland!

Zo was Pride.be vergezeld van Federaal Staatssecretaris Elke Sleurs, Vlaams Minister Liesbeth Homans, Minister Pascal Smet, Staatssecretaris Bianca Debaets en enkele parlementsleden. Deze groep werd nog eens versterkt door een grote groep vertegenwoordigers van onze vrienden van het Holebihuis Vlaams-Brabant! 

 
 

Pride @ Opera De Munt

Proud of the Pride! Dat is de Munt. En ze viert iedereen die de twintigste editie mee tot het kleurrijkste en belangrijkste feest van Brussel gemaakt heeft met een exclusieve één-plus-één-actie. Boek tussen dinsdag 7 en zaterdag 11 juli een ticket voor hun seizoensopener "L’Elisir d’amore", geef de code ‘PRIDE AT OPERA’ in en je krijgt er meteen een gratis ticket in dezelfde categorie bij. Tickets zijn beschikbaar in MM Tickets (ma-vrij 12:00 – 18:00, za 11:00 – 18:00; Prinsenstraat 14). Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt!

Welke opera is beter geschikt om de meest hartverwarmende community voordelig aan te bieden? Share the love, share opera en proef per twee van ons liefdeselixir.

Klik hier voor meer informatie en de trailer!

Kom mee met Pride.be!

Pride.be komt naar buiten en neemt regelmatig deel aan andere Prides! Kom ons regelmatig mee ondersteunen!

Pride.be was al aanwezig in Lille, Riga en Keulen. Vergezel ons deze zomer nog in Antwerpen en Luik! Je herkent ons aan de banner en de zeepbellen!!!