Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Mobiele Lijnwinkel aan het UZ Gent

Sinds kort heeft het UZ Gent tweewekelijks een mobiel verkooppunt van De Lijn op zijn terrein. U vindt de Mobiele Lijnwinkel ter hoogte van de hoofdingang aan K12.

U kunt er terecht voor alle info over het openbaar vervoer, maar eveneens voor het kopen van een vervoerbewijs. Ook abonnementen zijn er te koop.  


De Mobiele Lijnwinkel houdt overigens halt in: Oudenaarde, Eeklo en Zottegem.

Bekijk snel alle precieze locaties en openingsuren.

Aangepaste tarieven vanaf 1 juni 2013

Een rit met de bus of tram van De Lijn wordt op 1 juni 2013 gemiddeld 1,91 % duurder. De nieuwe tarieven volgen de stijging van de levensduurte. Zowel abonnementen, Lijnkaarten en sms-tickets worden duurder. De prijs van dag-en meerdagenpassen wijzigt niet. De biljetprijs wordt een maand later aangepast.

Raadpleeg hier de tabellen met nieuwe tarieven.

Mag u een winkelkarretje meenemen op de bus of tram?

Om veiligheidsredenen mogen winkelkarretjes en scootmobielen (bekend van Benidorm Bastards) niet mee op de bus of de tram: in tegenstelling tot een rolstoel kunnen ze niet vastgemaakt worden, waardoor ze bij een plots remmanoeuvre mensen kunnen verwonden. Wat we mee mag, is een gewone of elektrische rolstoel (na reservatie van een toegankelijke rit), een boodschappentrolley, een kinderwagen en een opgevouwen vouwfiets.

Lees hier  wat wel en niet mee kan.

 

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.