Merchandise.nl


NIEUWSBRIEF  September 2014  

Scoor koopjes voor het goede doel op onze open dagen!


Deze nieuwsbrief in het kort

  • 16 en 17 oktober open dagen bij Merchandise.nl
  • Je bent welkom tussen 13.00 en 18.00 uur
  • Graag aanmelden via info@merchandise.nl
  • Je kunt onze showroom leegkopen voor een prikkie
  • De opbrengst gaat naar No Guts No Glory
  • Je kunt onze nieuwe medewerker William ontmoeten

Open dagen op 16 en 17 oktober

Als je ons een beetje kent, weet je dat we van persoonlijk contact houden. En wat is nu een mooiere gelegenheid om jullie face-to-face te spreken dan tijdens onze open dagen?

We maken er dan natuurlijk wel iets meer van dan alleen maar een opendeurendag. Vandaar dat we het combineren met een magazijnverkoop voor het goede doel. Sla je slag en help je medemens! Oh, en hadden we al gezegd dat er ook hapjes en drankjes zijn?

De magazijnverkoop is zowel op 16 als 17 oktober tussen 13.00 en 18.00 uur.


Koop onze showroom leeg

Wij willen ruimte maken in onze showroom voor een assortiment dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Wat die wensen zijn en hoe we een nóg betere leverancier kunnen worden, dat horen we natuurlijk graag (weer een reden om te komen!).

De spullen in onze showroom (voornamelijk kleding, maar ook relatiegeschenken enzo) en in ons magazijn verkopen we daarom voor een prikkie.

Al mag je natuurlijk altijd meer geven dan we ervoor vragen, want de opbrengst gaat naar het goede doel.


Ons goede doel: No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden door zorgverzekeraars. Niet door zielige verhalen te vertellen, maar door het leven te vieren met als motto: no guts no glory!

Net als wij vindt de stichting namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra behandelingen te ontnemen. Lees hier meer over Stichting No Guts No Glory


Ontmoet ‘de nieuwe’, oftewel William

We hebben sinds 1 september een nieuwe business developer / accountmanager bij Merchandise.nl en zijn naam is William van de Rijdt.

De afgelopen vijf jaar werkte hij in zijn functie als merchandise coördinator bij EMI al samen met ons en dat beviel van beide kanten zo goed dat hij maar bij ons is komen werken.

Kom William gerust een handje schudden tijdens onze open dagen, hij is heel aardig. Wil je liever al meteen een afspraak met hem maken? Bel 'm op 0497 555 320 of mail william@merchandise.nl


Meld je aan of kom gewoon langs

Voor ons is het natuurlijk erg fijn als we vooraf weten dat je komt en op welke dag. Als je dat wilt laten weten via info@merchandise.nl dan zijn we je erg dankbaar.

Weet je nog niet zeker of je wel of niet komt? Geen probleem; iedereen is welkom, met- of zonder aanmelding. Hopelijk tot de 16e of de 17e!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je één van onze fantastische klanten bent, of je hebt je ingeschreven via Merchandise.nl.

Abonnement aanpassen  |  Direct uitschrijven

Follow us on Twitter Visit us on Facebook

Merchandise.nl

Raambrug 1a, 5531AG Bladel, Nederland

T:+31(0)497 555 320