Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Lijnwinkel Gent Zuid verhuist

Op donderdag 21 april verhuist de Lijnwinkel Gent Zuid naar de achterzijde van het huidige gebouw. Dit was nodig om u een betere service te kunnen garanderen. Zo staat u op de nieuwe locatie beschut tijdens het aanschuiven of wachten. Bovendien kunt u tijdens drukke periodes terecht aan twee loketten. Extra voordeel? De Lijnwinkel is voortaan de hele dag doorlopend open.
Klik hier om de nieuwe locatie te bekijken. 
 

Lijnwinkel Gent Zuid verhuist


Afgeschafte halte Gent Roeivereniging

Sinds 11 april is de halte Gent Roeivereniging afgeschaft voor de lijnen 38 en 39. Deze halte wordt wel nog bediend door de lijnen 41, 42, 43 en 44.
Bekijkt de aangepaste haltelijst.
 

Afgeschafte halte Gent Roeivereniging


Afgeschafte halte Gent Charles De Kerckhovelaan

Sinds kort kunt u opnieuw vanaf het Sint-Pietersstation naar de Korenmarkt met tram 1. Want lijn 1 volgt weer de normale reisweg. Er is wel een kleine wijziging: de halte Charles De Kerckhovelaan is definitief afgeschaft. U kunt wel nog terecht aan de halte Veergrep of Van Nassaustraat. Deze laatste werd opgeschoven richting kruispunt R40.
Opgelet: op sommige trams wordt de halte Charles De Kerckhove nog omgeroepen. Niet alle auditieve halteaankondigingen zijn al aangepast.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.
 

Afgeschafte halte Gent Charles De Kerckhovelaan


Ontvang omleidingsinfo voor uw lijn(en)

Sinds kort kunt u omleidingsberichten voor uw lijn(en) ontvangen. U heeft zich nog niet ingeschreven? Geen probleem. Schrijf u vandaag nog in en laat weten welke bussen of trams u normaal neemt. U ontvangt dan automatisch een e-mail met informatie over geplande omleidingen en dit enkel voor de lijnen die u gebruikt.
Schrijf u hier gratis in.
 

Ontvang omleidingsinfo voor uw lijn(en)


Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom