Visa brevet i webbläsare
energiladdade möten, både före och efter sommar och semester?

Under våren har vi under ledning av Arkitektkontoret Claesson Koiviso Rune genomgått påtaglig förnyelse både inom- och utomhus. 450 kvm nya sköna ytor både för kreativt arbete och social samvaro har vuxit fram. Och i vårt nya fantastiska utsiktsrum - Sinnenas Relax kan man njuta av pool och bastu med endast en glasvägg som skiljer mot havet.

före semestern

Förena nytta och nöje. Vi är specialister på möten och välkomnar dig i en nydesignad supereffektiv mötesmiljö vid havet, medan våren sakta tar oss in i sommaren. Planerar du att runda av en arbetsperiod med ett stimulerande möte kollegor emellan är detta platsen. Vida vyer, massor av vattenupplevelser, bastu och annan sinnligt skön avkoppling mellan arbetaspassen, väntar.

efter semestern

När semestrarna är över är det kanske dags att byta tempo, ladda och ha en kickoff, träna teambyggande och känna känslan av att vara igång igen, träffa kollegor och börja planera? Vi vet att möten, konferenser och mässor är stora investeringar och vill bidra till att varje möte blir lönsamt. Alltså arbetar vi med stor flexibilitet och högsta servicekvalitet. Vi kryddar sensommarens och höstens möten med en havsnära kräftskiva fylld med bohuslänmagi och sagolika råvaror.

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här