Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Wijzigingen aan het Sint-Pietersstation

Sinds eind juli is de bediening aan het Sint-Pietersstation aangepast. Tramlijn 1 is onderbroken en heel wat bussen stoppen aan een ander perron.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.Omleiding bussen in Vlaanderenstraat - H. Lippensplein

Sinds begin deze maand (voorziene einddatum: 31 augustus 2012) worden de Vlaanderenstraat en het Hippoliet Lippensplein heraangelegd. Daardoor volgen de buslijnen  3,17,18,38,39,N1 en N3 een omleiding.
Een muisklik en je bent mee.Vervanghaltes voor bussen in P. Clementinalaan

Vanaf 20 augustus tot en met 2 september zijn er werkzaamheden in de Prinses Clementinalaan. Hierdoor vertrekken de bussen in de Koningin Elisabethlaan (lijnen 9,14,15,16,65,67,69,N6) aan vervanghaltes.
De trams vertrekken wel nog aan perron 20 in de Clementinalaan.
Klik hier voor de aangepaste perronindeling.Dok Gent? Met de bus!

Op een imposant terrein naast het Handelsdok bij Gent Dampoort (aan de splitsing Afrikalaan – Koopvaardijlaan) kiemt een nieuwe stadswijk. In afwachting van de uiteindelijke bouw van het project Oude Dokken is dit terrein een bruisende en gezellige ontmoetingsplek, de uitgelezen voedingsbodem voor kleine concerten, exposities, sport, terras, theater, strand, film, wafelenbak, barbecue, frisse ideeën, levendige discussies, individuele gesprekken, piraterij en een vleugje waanzin.
Ontdek hier hoe je er met De Lijn geraakt.Gratis naar de Jaarbeurs?

Ook dit jaar kan je op vertoon van je abonnement gratis binnen op de jaarbeurs.
Accenta gaat door in Flanders Expo te Gent van 8 tot 16 september 2012, en is van aan het Sint-Pietersstation bereikbaar met pendelbus 1 (Sint-Pietersstation - Flanders Expo), vertrekkend vanaf perron 22 aan de achterkant van het station (Voskenslaan).
Lees er meer over.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.

Facebook Like ButtonLine

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom