Vermijd schade bij stroompanne – Welke terrasverwarmer kiezen?- Gasverbruik in kWh: waarom? - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Ken uw rechten als energieklant!

Iedereen wil beknibbelen op vaste kosten. Dus aarzel niet om te veranderen van energieleverancier als het elders goedkoper kan. Het is slechts een van de vele rechten die u hebt als energieklant. Maar er is meer...

Wat zijn mijn rechten tegenover een energieleverancier?

Terrasverwarmer voor frisse avonden

Leuk, zo'n avondje met vrienden in de tuin. En lap, net dan wordt het frisser! Op zo'n momenten is een terrasverwarmer ideaal. Maar het grote aanbod maakt kiezen best moeilijk. Dus voor welke ga je dan, en hoe zit het precies met het verbruik van zo'n bijverwarming? 

Welke bijverwarming kies ik voor op mijn terras?

Hoe schade vermijden bij stroompanne?

Een stroompanne kan verschillende oorzaken hebben. Sommige toestellen lijken trouwens gevoeliger dan andere voor extreme spanningsschommelingen. Geen nood, met de juiste maatregelen voorkomt u mogelijke schade en ongemak. 

Zo beschermt u toestellen tegen stroompannes op het net

Gasverbruik wordt aangerekend in... kWh

Uw meter telt nauwkeurig het aantal m³ gas dat u verbruikt. Toch betaalt u de gasfactuur in euro per... kWh! Waarom is dat? En hoe bent u zeker dat u wel het juiste bedrag betaalt? Dankzij een eenvoudige berekening weet u het meteen.

Hoe wordt mijn gasverbruik berekend?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit