Verluchten om beter te verwarmen - Geothermie - Zonneboiler - Homegrade-begeleiding Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Verlucht om beter te verwarmen en bespaar zo energie!

Elke graad in huis telt! Daarom open je nooit de vensters opdat de warmte het huis niet uitglipt. Tip: breek snel met die gewoonte. Je huis goed verluchten, is een absolute must! Ook wanneer het koud is.

Ontdek waarom je je huis elke dag moet verluchten
Meer weten over vochtproblemen? Lees ons speciaal dossierGeothermie om energie te produceren? 

De voorbije weken viel het woord ‘geothermie’ dikwijls, maar wat is het precies?  Eenvoudig uitgedrukt betekent geothermie de exploitatie van de warmte afkomstig uit de diepste lagen van de aarde. Die aardwarmte gebruiken we voor verwarming of om stroom op te wekken. Een oplossing in de strijd tegen klimaatopwarming?

Ontdek hier wat geothermie juist inhoudt

Hebt je al gehoord van de zonneboiler?

Het is een oplossing waar steeds meer particulieren voor kiezen om sanitair water te verwarmen. Hoe werkt het? Wat kost het? Bestaat er daarvoor een RENOLUTION-premie? ... We leggen het je allemaal uit.

Ontdek hoe je energie bespaart dankzij een zonneboiler

Werken in je woning? Homegrade helpt je graag!

Je wenst je woning te verbeteren en je hebt daarvoor tal van renovatie-ideeën? Maar je weet niet goed hoe je dat allemaal moet aanpakken? Geen paniek! De experts van de vzw Homegrade begeleiden je gratis tijdens de volledige duur van je project: op technisch, administratief of financieel vlak.

Waarvoor kan ik met Homegrade contact opnemen?
Bekijk alle tips van Homegrade voor je werken

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit