Minder gas verbruiken - Toestellen in stand-bymodus - Verbruik van elektrische toestellen - Bijverwarming Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

10 tips om minder gas te verbruiken deze winter!

De energieprijzen swingen de pan uit. Het ideale moment dus voor milieuvriendelijke handelingen om uw energieverbruik te beperken. Wist u dat gemiddeld 40 % van uw factuur naar verwarming gaat?

Uw gasfactuur verlagen? Het is mogelijk! Ontdek 10 gouden tips om uw gasverbruik te verminderen zonder in te boeten aan comfort.

Hoe bespaart u op uw gasfactuur?Spoor sluipverbruik op!

Tv, modem, microgolfoven, computer ... Veel elektrische toestellen verbruiken stroom zelfs wanneer u ze niet gebruikt. U kunt een honderdtal euro per jaar uitsparen en zelfs meer. Hoe? Door die toestellen gewoon volledig uit te schakelen. Gebruik een stekkerdoos met een schakelaar. Dat maakt het al een stuk makkelijker!

Hoe kan ik sluipverbruik opsporen en voorkomen?

Leer hoe u het verbruik van een elektrisch toestel berekent!

U vraagt zich misschien af of één van uw toestellen veel energie verbruikt. Dat verbruik kunt u gemakkelijk bepalen aan de hand van een eenvoudige berekening. U kunt het verbruik van een toestel ook meten dooreen wattmeter in het stopcontact t te steken.

Hoe kan ik het verbruik van een elektrisch toestel berekenen?
Het verbruik van uw huishoudtoestellen in cijfers.

Bijverwarming, een goed idee voor het tussenseizoen?

Buiten wordt het kouder, maar voor sommigen is het nog niet koud genoeg om de centrale verwarming al aan te zetten. Bijverwarming in huis kan dan een echt pluspunt zijn. Zo ‘breekt’ u snel de kou in een te koele of slecht geïsoleerde kamer.

Welke bijverwarming gebruik ik voor het tussenseizoen?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit