Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right

Met de overschakeling naar het winteruur laten De Lijn en De Koninck je gratis genieten van het bruisend stadsleven en rijden de nachtbussen van De Koninck UITBUS op zaterdagnacht volledig gratis.

Gratis naar huis

Geniet je morgen (27 oktober)  van een avondje uit met vrienden, een gezellig diner of een avondje theater? Kom met De Lijn naar Gent. De Uitbussen zijn tijdens de nacht van zaterdag op zondag gratis.
De Koninck biedt je een gratis rit naar huis.

 

De Gentse De Koninck Uitbussen

In Gent rijden de Koninck Uitbussen naar Mariakerke en Drongen (N1), Gentbrugge en Sint-Amandsberg (N2), Wondelgem (N3), Zwijnaarde en Ledeberg (N4), Sint-Amandsberg en Oostakker (N5) en Sint-Denijs-Westrem (N6). De bussen vertrekken om 23.30, 0.15 en 1.00 uur aan de Zuid. En dit iedere vrijdag- en zaterdagnacht.

De overschakeling naar het winteruur heeft geen invloed op de dienstregeling van de nachtbussen, want dan rijden er geen bussen meer.

Dienstregelingen en meer informatie vind je op www.delijn.be/gent.

 

Samenwerking met brouwerij De Koninck

In het voorjaar kondigde de brouwerij hun De Koninck Uitbus aan die op vrijdag- en zaterdagnacht mensen na een avondje uit in Antwerpen of Gent veilig thuis brengt.  Met deze De Koninck Uitbus wil de brouwerij mensen een gemakkelijk en toegankelijk alternatief bieden voor een BOB, maar wil ze mensen stimuleren om vaker de auto thuis te laten als ze naar de film, het theater, een concert, een leuk cafeetje, een restaurant  of een evenement gaan. Autovrij uitgaan biedt tal van voordelen: geen files of parkeerproblemen, en ook een glaasje na een voorstelling is mogelijk. Daarnaast is het ook een goedkope en sociale manier van verplaatsen.

 
Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom