Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Nieuw en beter nachtnet in Gent

Gent kan vanaf midden 2014 rekenen op een uitgebreid en verbeterd nachtnet. Er komen niet alleen meer buslijnen, maar de bussen zullen ook op alle nachten van de week rijden.
Het nieuwe nachtnet komt er dankzij extra budget dat is verkregen van de Vlaamse regering en met de steun van de stad Gent.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Aangepaste tarieven vanaf 1 februari 2014

Een rit met De Lijn wordt op 1 februari gemiddeld 1,37 % duurder. De tarieven van de abonnementen en lange ritten met een Lijnkaart worden aangepast aan de gestegen levensduurte. Korte ritten met een Lijnkaart, biljetten en sms-tickets worden niet duurder.

Een muisklik en u bent mee.

Vertramming lijn 7: kennisgevingsnota beschikbaar

Voor wie niet de kans zag aanwezig te zijn op een van de inspraakmomenten: geen nood. Vanaf 6 januari tot en met 5 februari 2014 ligt de kennisgevingsnota officieel ter inzage voor alle geïnteresseerden.

In de kennisgevingsnota staan welke mogelijke reiswegen en manieren van inpassing van de tram we willen laten onderzoeken in de milieu-effectenstudie. Bekijk hier waar je de kennisgevingsnota kan inkijken en hoe je kan reageren.

Nieuwe fase: werken Zwijnaardsesteenweg

De werken in Zwijnaarde komen op kruissnelheid: op 6 januari werd gestart met de heraanleg van de Heerweg-Noord en –Zuid tussen de Tramstraat/Adolphe Della Faillelaan en de nieuwe eindhalte ter hoogte van de bibliotheek. Op 16 januari werd gestart met het deel ter hoogte van de Zwijnaardsesteenweg en de Gestichtstraat. Ook hier komt er een volledige heraanleg: voet- en fietspaden, riolering, wegdek en tramsporen.
Klik hier voor meer uitleg over de gevolgen voor de verschillende weggebruikers.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.