Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Prettige feestdagen

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Reis gratis naar de solden met De Lijn

Kom op zondag 7 januari winkelen in hartje Gent en geniet van de eerste koopzondag van het jaar. Dankzij PUUR Gent reis je gratis op de tram- en buslijnen naar en in Gent.

Wie van iets verder komt en de auto neemt, kan die achterlaten op een van de 14 park-and-rides aan de rand van de stad en van daaruit verder reizen met de bus of tram naar het Gentse stadscentrum.

Met bus of tram naar het Lichtfestival Gent

Het Lichtfestival is terug! Vanaf woensdag 31 januari tot en met zondag 4 februari 2018 brengt Lichtfestival Gent licht in donkere dagen.

Dankzij Stad Gent reis je tijdens het Lichtfestival voordelig heen en terug met De Lijn. Bovendien is de bus en tram zondag 4 februari zelfs helemaal gratis. 

Extra trams en bussen brengen je tot vlakbij het Lichtfestival en na afloop raakt je ook weer veilig thuis. Plan jouw uitstap vooraf.

Zet het nieuwe jaar onbezorgd in. Met bus of tram reis je veilig!

Wijziging dienstregeling Oost-Vlaanderen

Vanaf maandag 8 jauari wijzigt de dienstregeling van de bussen en trams in Oost-Vlaanderen.

Het gaat over een grote hoeveelheid wijzigingen. Check dus zeker de dienstregeling van jouw lijn, of stippel je route uit met de routeplanner voor vertrek.

Vlot en veilig naar KAA Gent? Met De Lijn!

Snel en goedkoop naar een voetbalmatch van KAA Gent? Op 't gemak en zonder parkeerstress? Een paar pintjes terwijl je van het voetbal geniet?

De Lijn brengt je vlot en veilig naar de Ghelamco Arena.

 

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.