? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

I morgen er det den 1. december, og her på ARONSEN glæder vi os til en måned spækket med julehygge, og hvor vi bl.a. løfter sløret for en helt ny og fantastisk kalender. 

Hr

Glæd jer til MY favorite planner

Inline

I samarbejde med Sussanne Wexø har ARONSEN skabt en unik kalender, der kobler dine daglige mål sammen med din personlige livsstil.

Mange af os ønsker at skabe sammenhæng mellem det daglige overblik og vores dybere intentioner og visioner for livet. Uanset hvor du befinder dig i livet, vil denne personlige kalender kunne hjælpe dig med at skabe overblik og balance gennem dine personlige mål, visioner og ikke mindst refleksioner i hverdagen.

Kalenderen er udateret og gældende for både 2018 og 2019, så du kan starte præcis den dag, hvor det passer dig bedst. Du behøver nemlig ikke vente med at skabe dit eget liv og finde tilbage til roen.

I My Favorite Planner finder du bl.a. et Vision Board, Månedens visdom, Min personlige side samt en kvartalsoversigt og dagsplan.

My Favorite Planner koster 249,95 kr., og den kan allerede nu forudbestilles på ARONSENs hjemmeside forlagetaronsen.dk inkl. FRI FRAGT!

De første 100 købere vil modtage en personlig hilsen fra Sussanne Wexø.

Hr

reception for christine gouchault og businessmor

Inline

Den 19. november på Women's Entrepreneurship Day udkom denne utroligt vigtige bog til selvstændige kvinder og mødre.

Businessmor er en tre-trins guide, der indeholder gode råd, øvelser og brugbare værktøjer til, hvordan man kan skabe en tilfredsstillende tilværelse med familie og egen virksomhed.

Gennem egne erfaringer og fra sine klienters historier hjælper Christine Gouchault dig uden om alle de klassiske faldgruber, så du kan lykkes med din virksomhed. Brug bogen som en guide og et opslagsværk, og find inspiration i de ærlige og personlige interviews af 10 selvstændige mødre, for hvem det er lykkedes at skabe en tilværelse med tid til det hele.

Tillykke med bogen Christine! Og tak for at sprede dette meget vigtige budskab.

Køber du Businessmor via ARONSENs hjemmeside forlagetaronsen.dk er der FRI FRAGT på leveringen!

Hr

vind bøger med aronsens adventskalender

Inline

December er en af favoritmånederne her på ARONSEN. Her tager man sig tid til at være sammen med sine nærmeste, til at gå lange ture efterfulgt at lune tæpper og varme drikke og til at forkæle dem, man holder af.

Derfor vil vi hver søndag i december udlodde en bog i årets adventskalender. For om noget, så er bøger bestemt den skønneste form for forkælelse.

Alt, du skal gøre, er at dele et af de advenstopslag, vi lægger op på Facebook og Instagram. Så hold øje hver søndag i julemåneden.

Rigtig glædelig december!