Visa brevet i webbläsare
 
Möten 0 meter från havet
 
 
 

Gullmarsstrand är en egen värld. Avskild från tätorten och öppen mot havet, en perfekt plats för människor som är måna om att använda sin tid väl. Människor och miljö är vårt fokus och vi vill bidra till att du och din verksamhet får ut full effekt av vistelsen här. Inget som stör. Bara berikande samvaro, gott att äta och stimulerande arbete i topputrustade konferensrum med sagolika vyer.

En snabbt växande digital värld gör människors kunskaper och närvaro ännu viktigare. Vår konferensbokare Johanna Nordholm är certifierad mötesrådgivare och har som uppgift att svara för att våra gäster får den bästa mötesupplevelsen vid varje besök. Med Johanna kan du diskutera allt från mötes praktikaliteter och menyer till olika kvällsaktiviteter och allt däremellan. Hon samordnar och svarar för att allt flyter som du önskar. Det personliga mötet är hennes specialitet.

 
 
walk & talk

Miljön kring Gullmarsstrand är som gjord för walk & talk oavsett om det är i de anrika gränderna eller på klipporna. Skulle det regna kan du låna regnrock, stövlar och sydväst från didriksons vars kvalitetsprodukter vi lånar ut till alla våra gäster.

 
pris fr 1 660 kr helpension
 
 
& talk
 
måtivera

Motiverande dagar vid havet. Ett prisvärt mötespaket som inledning på arbetsveckan. Vi har utnämnt måndagar och tisdagar till speciella mötesdagar där vi ger våra gäster tillgång till vårt extra prisvärda mötespaket.

 
pris fr 1 095 kr helpension
 
 
 
 
 
 
 
  

    
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här