Fira påsken på Gullmarsstrand 🐣 | Häng med Bobo till havs! | KRÄFTSAFARI | Favoriten är tillbaka! | Winemakers dinner 22 mars |
 
Klicka här för att se en webbversion av mailet
 
 
 
 
 
 
Fira påsken på Gullmarsstrand 🐣
 

Rym hemifrån över påsk och njut av den salta doften från havet, ljuvlig mat och aktiviteter för såväl stora som små. Under långfredagen och påskafton kan du dessutom lägga till en högtidslunch i ditt boendepaket för extra guldkant på ditt besök. 

Ta med dig någon du håller kär för ett lyxigt dygn fyllt med upplevelser för både smaklökar och själ.

Eller ta med hela familjen och boka vår påsklovsspecial! Vi har många aktiviteter för barnen som ser till att de inte får en tråkig stund. 

Varmt välkommen för påskens bästa upplevelser - 
*0 meter från havet.

 
Boka din påskupplevelse här »
 
 
 
Häng med Bobo till havs!
 
 
KRÄFTSAFARI
 

Fånga färska havskräftor med vår lokala fiskare Bobo. Här får du uppleva Västkusten från första parkett - dessutom får du med dig en gofika att njuta av. Tillbaka i land checkar du in på hotellet för avkoppling i vår spa & relax, njuta av en fantastisk trerättersmiddag och en god natts sömn i våra sköna sängar. 

Jag vill boka»
 
 
 
 
Favoriten är tillbaka!
 
 
 
Winemakers dinner 22 mars
 

Vi får besök av Craig Mitchell från Stag's Leap som kommer ledsaga dig genom historien om deras viner på vår veranda framför brasan (där du självklart redan fått ett förfriskande glas vin i handen vid brasan).

Efter denna stund fortsätter kvällen med en välkomponerad 5-rätters meny och tillhörande vinpaket med lika många glas. Du kan boka både med eller utan övernattning.

Läs mer »
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill du inte längre få nyhetsbrev från Gullmarsstrand? Avregistrera dig här