MAIL NIET GOED LEESBAAR? LEES DE WEBVERSIE .
CAF Nieuwsbrief

Nieuws juli 2019


Nieuwe koers voor CAF

Centrum Amateurkunst Flevoland is er al 25 jaar voor iedereen die in Flevoland kunst maakt of organiseert. Je kunt bij ons aankloppen als je advies nodig hebt, een fantastisch plan wilt realiseren of wilt meedoen aan één van onze projecten. Zoals Passie voor Flevoland, Next Move, Flavourland of Dance Gathering. 

 

Maar het kan altijd beter!

In het voorjaar zijn wij in gesprek gegaan met kunstmakers, gemeenten en kunstencentra en vroegen hoe wij jullie beter kunnen ondersteunen. We hebben veel nieuwe inzichten en ideeën gekregen hierdoor. Zoveel zelfs, dat we hebben besloten een nieuwe koers in te slaan. 

 

Binnenkort presenteren wij onze nieuwe koers en gaan we aan de slag met nieuwe diensten om jullie nog beter te kunnen ondersteunen. Meer kunnen we nog niet verklappen, houdt onze website in de gaten voor meer informatie!

Energieke auditie voor danstalentklas Next Move

Ambitieuze dansers deden afgelopen zondag mee aan de audities voor Next Move, de danstalentklas van Flevoland. De jonge dansers lieten met passie zien wat ze kunnen. 17 talenten wisten een plek te bemachtigen in de talentklas Next Move. In oktober start de klas met de lessen van de beste dansdocenten en optredens in Flevoland. 

 

Workshops

Naast de audities kregen de deelnemers ook twee gratis workshops. Niemand minder dan Bart Sluis gaf les in Modern Jazz en de krachtige Raisa Fairbairn gaf een workshop Afro.

 

Het Talent van Flevoland

In de danstalenklas krijgen jonge dansers de kans zich verder te ontwikkelen en worden ze uitgedaagd in hun talent. Next Move is een initiatief van Centrum Amateurkunst Flevoland en is onderdeel van het programma ‘Het Talent van Flevoland’. Next Move wordt gerealiseerd in samenwerking met Kubus, De Meerpaal en Reflex Ballet- en Dansstudio en dankzij ondersteuning van Fonds voor Cultuurparticipatie en Provincie Flevoland.

 

> Meer informatie

Flavourland 2019 van start

Ben jij de beste band of act van Flevoland? Schrijf je dan nu in voor Flavourland 2019! Dé popprijs voor alle bands & acts uit Flevoland. Doe mee aan de voorronde bij jou in de buurt, ga door naar de finale en win dikke prijzen. Inschrijven kan tot en met dinsdag 1 oktober 2019.

 

Flavourland wordt georganiseerd door CAF, in samenwerking met poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale. 

 

> Meer info en inschrijven

Kunstbende Young Creators Festival winnaars

Op zaterdag 29 juni vond het Kunstbende Young Creators Festival plaats. Verdeeld over 91 acts streden in totaal 172 jongeren in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater om de felbegeerde Kunstbende Award.

 

Flevoland werd vertegenwoordigd door Mariam (dans), IDG (dj), Dante Tieleman (fashion), Finn & Isa (film), Norah Jane (muziek), Sanne (taal) en Jesper Mol (theater). Ze hebben stuk voor stuk fantastische creaties en acts laten zien. Helaas zijn ze niet in de prijzen gevallen, maar de opgedane ervaring, ontwikkeling en vriendschappen, die nemen ze mee! 

 

Inschrijving 2020 geopend
Vanaf vandaag kunnen jongeren zich inschrijven voor Kunstbende 2020 via kunstbende.nl. De workshops starten in het najaar van 2019, de voorrondes zijn in het voorjaar van 2020 en het festival is in de zomer van 2020.

Datum bekend: Dance Gathering 2020

Zet 'm alvast in je agenda: komende Dance Gathering Flevoland vindt plaats op zondag 1 maart 2020. Vanaf oktober kun je je ingeschreven. We geven je tegen die tijd natuurlijk weer een seintje!

 

Dance Gathering is dié dag in het jaar waarop dansend Flevoland elkaar ontmoet, gezamenlijk luncht, samen workshops van geweldige dansers/ dansdocenten volgt, elkaars werk ziet en vooral veel samen danst.

Postbus 354
8200 AJ Lelystad

Agorabaan
3824 JS Lelystad

T: 0320 22 15 24
E: info@centrumamateurkunstflevoland.nl

Foto header: Sjors Evers

   
© CAF 2019 | Alle rechten voorbehouden
DEEL DEZE NIEUWSBRIEF: Facebook Like Button Tweet Button DOORSTUREN   |   AFMELDEN