Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Jaarbeurs Gent

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Pendelen naar The Qontinent

Ook harddancefanaten hebben hun eigen festival: ‘The Qontinent’, dat al voor de negende keer plaatsvindt. Drie dagen overheersen hardcore- en hardstyle-geluiden in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Door een extra inspanning van de organisator kan je met een pendelbus van De Lijn gratis naar het domein reizen op vrijdag 8 augustus en gratis terugkeren naar Gent Sint-Pietersstation op maandag 11 augustus.

Hier vind je alle reisdetails.

The Qontinent

Heb jij al een voordelige Zomerpas op zak?

De Zomerpas biedt nog meer dan 1 euro korting op  een tienritten-Lijnkaart.

Je kan er immers lange ritten mee maken tegen dezelfde prijs als een korte rit! Je betaalt zo 90 cent, of je nu 1, 3 of meer zones doorkruist. Een ideaal moment dus om eens een verdere uitstap te plannen.

Een Zomerpas verkrijgen kan nog tot en met 31 augustus 2014, ze gebruiken mag tot eind september. Schaf je je er nu eentje aan, dan rijd je nog twee maanden mee aan een voordelig tarief. Goed idee? Ga dan zeker langs bij de Lijnwinkel in jouw buurt of koop online een Zomerpas via de eShop van Bpost. En geniet ervan!

Meer lezen?

De Zomerpas

Boombalfestival pleziert groot en klein

Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus 2014 heeft het Boombalfestival in Lovendegem het gemunt op alle zintuigen van grote mensen en hun kleine kapoenen. Daarvoor gooit het een gevarieerd aanbod van muziek, workshops en lekkers in de strijd.

Zin in plezier met de hele familie? De Lijn is er voor jullie! Klik hier om te weten te komen hoe je tot bij Kapitein Winokio, Luka Bloom en nog vele andere artiesten geraakt.

Boombalfestival

En de naam is...

Vanaf maandag 1 september 2014 neemt halte Gentbrugge Ankerslaan de naam over van halte Gentbrugge Stelplaats. De benaming Ankerslaan verdwijnt dus.

Overstappen van tramlijn 22 op tramlijn 24 of omgekeerd gebeurt dan ten laatste aan de 'nieuwe' halte Gentbrugge Stelplaats.

Wie een overzicht zoekt van alle haltes die tramlijnen 1, 4, 22 en 24 aandoen vindt die hier (voorlopig staat halte Ankerslaan nog vermeld).

Halte Ankerslaan krijgt andere naam

Gratis op ontdekkingstocht

Als abonnee van De Lijn gratis naar Vietnam?

Dat kan tijdens de Jaarbeurs in Flanders Expo van zaterdag 6 tot en met zondag 14 september 2014, waar Vietnam dit jaar het gastland is.

Of je nu een Omnipas, een Buzzy Pazz, een maand- of jaarabonnement hebt: iedereen met een abonnement van De Lijn komt er gratis in. Wist je trouwens dat ook
-14-jarigen niets hoeven te betalen?

Het aanbod van de Jaarbeurs is ook dit jaar riant met 250 exposanten en leuke eyecatchers zoals de Langste Toog, de Kokerello Boulevard en het Speeleiland. Hier kom je helemaal in de juiste stemming... Op bestemming raak je probleemloos met deze link.

Jaarbeurs Gent 2014
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.