Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Gratis pendelbussen tijdens Ronde van Vlaanderen

Op 1 april is het al de 96ste Ronde van Vlaanderen. De organisatie legt 3 pendeldiensten in om toeschouwers naar het parcours te brengen. Er zijn pendelbussen in Oudenaarde, Kluisbergen en Ronse. Dankzij een tussenkomst van de Provincie Oost-Vlaanderen worden deze pendeldiensten gratis* aangeboden.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.Blijf op de hoogte van wijzigingen in het aanbod

De voorgestelde maatregelen die De Lijn in Oost-Vlaanderen wil nemen om te besparen, zijn goedgekeurd. Na overleg met de betrokken gemeentebesturen en de openbaar-vervoercommissie zijn de maatregelen finaal. De Lijn zal deze nu verder intern uitwerken.

Het belbusaanbod wijzigt vanaf 1 april. Pas op 17 mei gaan de aanpassingen in het regulier aanbod in voege.

Wilt u via e-mail automatisch op de hoogte worden gebracht voor de wijzigingen op uw lijn(en), registreer u dan op www.delijn.be/blijfopdehoogte.

Vanaf 16 april staat alle info voor Oost-Vlaanderen ter beschikking op www.delijn.be/aanpassingen.Sneller met de tram naar het centrum

Vanaf  maandag 2 april 2012  is er een nieuw verkeerssysteem op het kruispunt van de Kortrijksesteenweg met de stadsring in gebruik. Dat systeem zal de vele tramgebruikers tussen Gent Sint-Pieters en het stadscentrum een snellere tramverbinding bezorgen. Nu staat tram 1 daar in drukke periodes al te vaak stil. Om het openbaar vervoer vlotter doorgang te geven, komt er een toeritdosering. Het centrum blijft bereikbaar via de Kortrijksespoortstraat, maar het autoverkeer zal soms even moeten wachten om de tramreizigers voor te laten.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn. 

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom