Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Nachtnet 7 op 7 tot 1 uur 's nachts

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Naar IKEA met De Lijn? Goed idee!

Vlot en comfortabel naar IKEA? Neem tram of bus en ontvang een gratis terugbiljet! Heb je een abonnement? Laat je trakteren op koffie en taart of doe iemand anders een plezier met een gratis biljet. 

Hier kom je meer te weten over de actie van IKEA en De Lijn.

IKEA trakteert op een gratis terugbiljet

May De Lijn be with you!

Hou je van Science Fiction, fantasy en comics? Kom dan op 2 en 3 april naar Flanders Expo. Tijdens FACTS wordt je fantasie werkelijkheid! De beurs bruist van activiteiten zoals video game zone, zwaardgevechten, cos'play competitie met tal van gekostumeerde bezoekers. 

Heb je al een ticket? Reis dan gratis met De Lijn tussen Gent Sint-Pietersstation en Flanders Expo op vertoon van je toegangsticket.

Gratis met De Lijn naar FACTS

Experimentele film met livemuziek

Hou je van uitzonderlijke films met een hoog cultgehalte? Rep je dan op 15 april naar Dok Noord 5L in Gent. Kijk hier welke lijnen je tot op wandelafstand brengen. 

De deuren gaan open om 19.30 uur. Na de voorstellingen spelen DJ's nog tot 6 uur door. Klik hier voor het volledige programma van de Nacht van de Experimentele Film.

Nacht van de Experimentele film

Muzikale reis met Kraakpand

Met Kraakpand reis je op één avond langsheen verschillende muziekgenres. Op 23 april gaat de trip lang de zwoele trippop van Faces on TV, de jazzgrooves van het Gentse John Ghost, de electronica van Grandbrothers, hiphopfenomeen Typhoon en Jef Neve.

De tram brengt je op vertoon van je concertticket gratis heen en terug naar deze muziekclub.

Concert in Handelsbeurs? Gratis heen en terug met De Lijn

Met De Lijn tot aan de frontlinie

FRONT 'schudt de toeschouwers genadeloos door elkaar' (De Groene Amsterdammer) op 28, 29 en 30 april. Meertalige voorstelling in regie van Luk Perceval die het leed van de onfortuinlijke manschappen uit de Grote Oorlog tastbaar aanwezig stelt.

Met muziek van Ferdinand Försch. En een schare topacteurs: Steven Van Watermeulen, Oscar Van Rompay, Peter Seynaeve, Katelijne Verbeke… 

Op vertoon van je NTGent-ticket, reis je gratis heen en terug met De Lijn.

NTGent: gratis heen en terug met De Lijn

AZ Sint-Lucas vlot bereikbaar met De Lijn

Afspraak met een dokter? Vriend of familie bezoeken? Met buslijn 5 kan je afstappen op het terrein van AZ Sint-Lucas. Tramlijn 4 brengt je tot op wandelafstand van het ziekenhuis. Stap af aan de halte Sint-Lucas Biervlietstraat. 

Stippel je route uit met onze routeplanner.

Handig!

Met De Lijn naar AZ Sint-Lucas Gent
Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.