? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Vi er trådt ind i december, og duften af brunkager og brændte mandler breder sig overalt. Forlaget ARONSEN fejrer denne dejlige højtid med en Adventskonkurrence, hvor man hver adventssøndag kan være med i lodtrækning om en valgfri bog!

Hr

Forlaget Aronsens Adventskonkurrence!

Inline

Forlaget ARONSEN holder i år en adventskonkurrence, hvor vi hver adventssøndag trækker en ny vinder, og vinderen kan frit vælge mellem alle Forlagets udgivelser.

For at deltage i lodtrækningen skal man 'synes godt om' Forlaget ARONSENs Facebookside, og ugens vinder vil blive annonceret på Facebook.

Første søndag i advent var allerede den 27. november, men der er stadig tre søndage endnu! Så hold øje med vores Facebookside og deltag i konkurrencen hver søndag op til jul.

Hr

Mæt på budget udkommer den 27. december

Inline

Her på Forlaget ARONSEN glæder vi os til jul - men vi glæder os også til bagjul, for da udkommer Sebastian Randrups tredje kogebog, Mæt på budget. 

Mæt på budget er en bog til alle, der gerne vil spare, uden at det behøver være på bekostning af madens kvalitet.

Bogen indeholder tips og tricks til for eksempel sæson og optøning, samt en række lækre lavbudgetopskrifter med udgangspunkt i årstidens råvarer, så du altid får det bedste for det mindste, når du handler ind.

Mæt på budget lander på det helt rigtige tidspunkt - lige efter jul, når pengepungen er slunken, men man stadig gerne vil spise godt, også helt ind i det nye år.

Hr

DER ER NOGET SOM IKKE STEMMER UDKOMMER D. 14. FEBRUAR

Inline

Til februar 2017 kan du se frem til Forlaget ARONSENs nye roman, Der er noget som ikke stemmer, skrevet af den svensk-estiske forfatter Martina Hagg.

Bogen har solgt over 300.000 eksemplarer, og beskrives af læsere som "en følelsesbombe".  Den vandt desuden Bonnier Bogklubbers prestigefyldte pris Årets Bog på Göteborg bogmesse i 2016. Der er noget som ikke stemmer er en spændende skildring af den type skilsmisse, som man hører sker for andre, men aldrig selv ser komme.

”En både morsom og trist roman om sårede følelser, fortvivlelse og genoplivet kampånd.”
- Kenneth Gysing, Femina

"På nogle punkter den mest gribende skilsmissefortælling, jeg har læst. Den har en total, ubønhørlig ærlighed om oplevelsen af at blive bedraget, afvist og dumpet af den, man elsker ... Under de hylende morsomme formuleringer og den allestedsnærværende galgenhumor er der også en betagende afgrund af sorg."
- Jens Liljestrand, Expressen

"En usædvanlig stærk skilsmissehistorie ... Martina Haag formår at beskrive denne skilsmisse, så selv dem, der aldrig har oplevet noget lignende, bliver dybt involverede."
- Lotta Olsson, Dagens Nyheter