In dit nummer:

Slippers, sneeuwsurfen & wist je dat...


Vakantie-icoon

Ontwerp een icoon voor een wervingscampagne voor vakantiekrachten. Dat was de opdracht waarmee studentenbureau ASA onlangs bij mij aanklopte. Ik heb me laten leiden door de vraag wat voor mij het vakantiegevoel vertegenwoordigt. En dat is: schoenen uit, slippers aan. Het icoon is dus een paar slippers geworden. Ik hoop dat ze binnenkort weer aan kunnen...

Nieuwsbrief

Surfen op de sneeuw

Filmen en het editen van bestaand filmmateriaal is een nieuwe discipline die ik tegenwoordig ook aanbied. Voor Moss Snowstick bijvoorbeeld maakte ik deze onlinevideo. De basis voor dit filmpje bestaat uit beelden die fotograaf Lodewijk Duijvesteijn heeft geschoten tijdens een trip met het Japanse snowboardteam in de Franse Alpen. Hieruit heb ik de fragmenten geselecteerd die het gevoel en de sfeer weergeven van een dagje lekker boarden met vrienden. Een upbeat muziekje maakt de beleving compleet.

Nieuwsbrief

Wist je dat Frank …

... in de lunchpauze regelmatig even gaat surfen. Met de zee op slechts 300 meter afstand van mijn werkplek, is dit een ideale sportieve lunchbreak. Zo start ik de middag met een fris hoofd en nieuwe inspiratie. Dus als je mijn voicemail krijgt tijdens de lunch, dan weet je waar ik ben.

Nieuwsbrief

reageren?

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief , graag!