Ser brevet konstigt ut? Klicka här.
Gullmarsstrand ger ordet utmaning ett helt nytt innehåll

På Gullmarsstrand med sitt läge 0 meter från havet har du allt du, din kropp och din själ kan önska. De avslappnande njutningarna med smakerna av hav och kust och de tuffa utmaningarna som sätter fart på både vinnarskallen och konditionen. Njuta och utmana är två nyckelord för livet på Gullmarsstrand. Och det bästa av dessa världar finns för dig. Bara 0 meter från havet.

Kräftsafari

Följ med en erfaren fiskare ut på havet och fiska havskräftor. Den medhavda fikakorgen avnjuts på bryggan där ni även kokar och smakar på de nyfångade kräftorna.

Tillbaks på hotellet är bastun uppvärmd för en stunds avkoppling eller boka in en skön behandling innan ni avnjuter middagen i vår restaurang.

Läs mer och boka

Hummersafari

Jakten på havets svarta guld

Följ med på ett äventyr i höst och boka hummersafari. En erfaren fiskare tar dig med ut i vår vackra skärgård och tillsammans drar ni upp hummertinor och hoppas på fångst! Kaffekorgen avnjuts på bryggan vid fiskarens sjöbod.

Tillbaks på hotellet kan ni njuta av bastun, en skön behandling och kanske av ett dopp i havet! På kvällen dukas det upp en fyra rätters hummersupé i vår restaurang.

Läs mer och boka

 

Ostron- & musseläventyr

Mönstra på den charmiga bohuslänska jullen "Signe" som tar dig med ut på havet och på en fantastisk upplevelse. Se hur man odlar samt skördar musslor och lär dig tillaga dessa på bästa sätt precis intill strandkanten. Efter den härlig turen passar det bra med en stunds avkoppling i vårt Sinnenas Havsbad innan middagen står framdukad.

Läs mer och boka

Havskajak

Upplev skärgården med havskajak och en erfaren guide under hela året.

Lunchen äter ni på någon ö under turen.

Tillbaks på hotellet kan ni njuta en stund i vårt Sinnenas Havsbad innan middagen serveras i vår restaurang.

Läs mer och boka

Vandra - klättra

Vandra i storslagen natur med "bohuslänska giljor", bohusgranit och scrambling (mellanting mellan att vandra och klättra) och topprepsklättring med fasta toppankare.

Tillbaks på hotellet kan ni koppla av med bastu, en stund i gymmet, en härlig behandling och en god middag.

En aktivitet för hela familjen.

Läs mer och boka

 

Vill du avsluta din prenumeration på detta nyhetsbrev? Klicka här