Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

KOM ANDERS NAAR GENT5 maanden grote hinder door werken B401 in Gent

Op 1 juni 2014 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van de B401 in Gent. Dat is de aftakking van de E17 naar het centrum. Het viaduct is aan een grondige opknapbeurt toe: niet alleen het wegdek en de brugvoegen worden vernieuwd, ook de waterdichting van het viaduct wordt aangepakt.

De heraanleg telt 5 fasen en zal ongeveer 5 maanden duren. Bij elke fase wijzigt de verkeerssituatie. Op de hoogte blijven van via www.wegenenverkeer.be/B401. Op de webpagina kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief over dit project.

De werken zullen een grote impact hebben op het verkeer in de Gentse regio. Kiezen voor een alternatieve manier om naar Gent te komen, is de boodschap. Daarom lanceert De Lijn de CombiPas.


Nieuw: CombiPas De Lijn voor gebruikers parking Sint-Pietersstation

Voor 50 euro één maand lang parkeren in de parking bij het station Gent Sint-Pieters én reizen met bus of tram. Dat kan met de nieuwe CombiPas van De Lijn! Vanaf 28 april tot eind oktober 2014 kan je bij alle Lijnwinkels in Gent terecht om deze supervoordelige CombiPas aan te schaffen. Met deze actie willen De Lijn en B-Parking, binnen het samenwerkingsverband bUZz, automobilisten aansporen anders naar Gent te komen nu er grote wegenwerken op til zijn.

Klik hier voor meer informatie over de CombiPas.

 


Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.