Beveilig je woning en toestellen tegen blikseminslag – Warm water dankzij de zon – Wat zijn de voordelen van natuurisolatie? - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Zo blijft het heerlijk fris in huis!

Puffen, zweten en blazen. Met de warmterecords van de laatste tijd, vlucht je al snel naar binnen om te ontsnappen aan de hitte. Als het daar tenminste koeler is! Met enkele eenvoudige tips hou je het aangenaam fris in huis. Jawel, ook zonder airco...

Hoe hou ik het zomers fris in huis?
Wat zijn de alternatieven voor airco?Veilige woning bij bliksem

Jaarlijks zijn er zowat 250 000 blikseminslagen boven ons land. De meeste doen zich voor tijdens de zomerperiode. Die kunnen in bepaalde gevallen soms zware schade veroorzaken. Bij een onweer hoef je nu niet meteen te panikeren. Toch neem je best een aantal gepaste voorzorgsmaatregelen.

Hoe beveilig ik mijn woning en toestellen tegen bliksem?

Warm water dankzij de zon

Iedereen wil iets doen aan de klimaatopwarming. Kiezen voor hernieuwbare energie is zeker geen slecht idee. Ook als je klein behuisd bent of in de stad woont. Zo kan een zonneboiler al vanaf enkele vierkante meter dakoppervlak. Douchen met warm water van de zon? Laat maar komen!

Wat is een zonneboiler?

Ga voor ecologisch isoleren

Plan je isolatiewerken in huis? Waarom dan niet kiezen voor hennep, kurk of schapenwol, om maar een paar te noemen? Natuurlijke materialen zijn niet alleen goed voor het milieu en de gezondheid, maar zeker zo efficiënt als industriële alternatieven.

Wat zijn de voordelen van natuurisolatie?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit