Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Ontvang per e-mail omleidingsberichten voor uw buslijn. Schrijf u hier gratis in.
Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Op 1 december gratis met tram 1 tijdens Museumnacht

Maak morgen tijdens de Museumnacht gebruik van tramlijn 1 om makkelijk en veilig naar de verschillende musea te gaan. Deze lijn rijdt namelijk gratis van 18 uur tot 1 uur.
Tramlijn 1  is de museumlijn die alle musea met elkaar verbindt. Ze loopt van Flanders Expo langsheen de verschillende musea tot aan het Museum Dr. Guislain.

Klik hier om te weten aan welke halte u moet op- en/of afstappen.

 Vrijdag 2 december: dienstverlening verstoord

Door een algemene vakbondsactie kan zal onze de dienstverlening op vrijdag 2 december ernstig verstoord zijn in heel Vlaanderen. De meest recente informatie over de gevolgen voor de dienstverlening vindt u vrijdag vanaf ‘s morgens 6 uur op www.delijn.be, of u kan bellen naar De LijnInfo 070 220 200. Een overzicht van welke Lijnwinkels open zijn, vindt u ook terug op delijn.beGratis Feestbussen op oudejaarsnacht

Ook dit jaar brengt De Lijn tijdens oudejaarsnacht feestvierders in heel Vlaanderen veilig van en naar hun bestemming. En opnieuw heeft niemand nog een excuus om geen Feestbus te nemen op oudejaarsnacht. Want de feestvierders kunnen in heel Oost-Vlaanderen gratis reizen met de Feestbussen. De Provincie Oost-Vlaanderen betaalt die nacht alle extra inzet van De Lijn Oost-Vlaanderen.
Meer info vindt u online, in de speciale oudejaarsfolder en in de Lijnwinkels.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.Gratis heen en terug op vertoon van uw schaatsticket

Op het Sint-Pietersplein kunt u zes weken lang genieten van Winterdroom. Met een grote ijspiste, een winterkermis en een winterdorp is het echt een uniek eindejaarsevenement.
Wie op voorhand zijn schaatsticket koopt via www.winterdroom.be kan op vertoon van dit ticket gratis heen en terug met De Lijn vanuit gans Oost-Vlaanderen.

Lees er meer overLine

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom