? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Så er det blevet februar og hos Aronsen har vi arbejdet hårdt hele januar for at bringe jer gode vinternyheder, her blandt regn og slud.

Hr

Månedens bog i februar: Udkanten!

Inline

For kun 69,95 kr kan du få Lasse Hjorth Madsens nervepirrende provinsgyser sendt portofrit, kun i februar!

Lasse Hjorth Madsen skildrer menneskets mørkeste sider - så man, som læser, bliver konfronteret med de indre dæmoner, vi alle prøver at glemme eksisterer.

Udkanten er et uafryseligt bidrag til dansk litteratur der handler om Marion der flytter til den lille vestjyske by Nørre Næsby. Marion tror hun er blevet modtaget godt i det lille samfund, og at hendes lille butik med økologiske fairtrade varer vil klare sig godt. Hun har dog forregnet sig groft og føres langsomt, men sikkert, ind i et net af korruption og perversion.

Køb bogen nu på Aronsens hjemmeside!

Hr

Linda Olsson kommer til København!

Inline

Den internationale forfatter bag bestselleren Astrid & Veronika besøger København i marts 2015, i forbindelse med udgivelsen af hendes nye roman!

Linda Olsson vil bl.a. være at finde på Gentofte Bogmesse på Gentofte Hovedbibliotek, hvor hun vil holde et foredrag og stå klar til at signere bøger og møde sine læsere på Aronsens stand.

Hos Aronsen glæder vi os utrolig meget til at se Linda Olsson på dansk jord igen, og især til at dele hendes nye bog med jer (4 år efter sidste udgivelse)!

Hr

Ny forfatter hos Aronsen: Anette Straadt!

Inline

Anette Straadt er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske, senetensbehandler og kostvejleder. Hun er bl.a. brevkasseskribent, konsulent, foredragsholder og underviser.

Anette vil udgive hendes første bog, Naturligt sunde børn, på Forlaget Aronsen i september 2015!

Denne fagbog vil give konkrete råd til at opbygge dit barns immunforsvar og sikre barnet, og forældrene, et sundt og stærkt barn, der trives i sine omgivelser.

Læs mere om Anette på hendes hjemmeside, her.

Hr

Lasse Hjorth Madsen i Weekendavisen og en ny krimi på vej!

Inline

Lasse Hjorth Madsen havde d. 16/1 en spændende artikel i Weekendavisen. 

Udover at være forfatter er Lasse også data scientist, og han har puslet med en computeralgoritme der kan afsløre en bogs forfatter.

Denne leg med analyse og sandsyndlighedsberegning har også inspireret plottet - og hovedpersonen - i en ny krimi af Lasse Hjorth Madsen: Drengen fra Zagreb!

Læs artiklen i Weekendavisen her, og glæd jer til en ny bog af Lasse Hjorth Madsen!