Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Heb jij al een voordelige dagpas op zak?

Tijdens de week van de Mobiliteit bieden we een voordelige dagpas aan voor slechts 3 euro.
De dagpas kan tijdens de Week van de Mobiliteit (16 tot en met 22 september) gebruikt worden én op de Autovrije Zondag (14 september) in Gent. De dagpas is geldig op het hele net van De Lijn inclusief het nachtnet. Een ideaal moment om een uitstap in Gent te plannen. Goed idee? Ga dan zeker langs bij de Lijnwinkel in jouw buurt, vraag het aan de chauffeurs of koop het aan de grote verkoopautomaten. Veel plezier!

OdeGand - Odegand for kids

OdeGand op zaterdag 13 september
Met OdeGand geeft Gent Festival van Vlaanderen jaarlijks het spetterende startschot voor het culturele seizoen. Na een adembenemend muzikaal slotspektakel trakteert OdeGand op een magisch vuurwerk vanaf 23 uur. Alle concertlocaties in het centrum zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Feest gegarandeerd!

Voor meer info: http://www.odegand.be/

OdeGand for kids op zondag 14 september
Spring tijdens OdeGand for kids op de boot en als hij aan wal is, leef je dan even uit met trommels, djembés en andere instrumenten. De kids laten grimeren kan ook. De kade loopt vol bizarre en vierpotigen samen in cadans! Op elke stand valt er wel iets te beleven. Blijf in de maat!

Voor meer info: http://www.kidsodegand.be/

Autovrije Zondag op 14 september in Gent

Van 10 tot 18 uur ontdek je onder het motto 'Terug naar de toekomst' in een autovrij Gent hoe het er vroeger aan toeging in Gent, wat de huidige trends zijn op vlak van mobiliteit en wat de plannen zijn voor de toekomst. Met het uitgebreid tram- en busnetwerk van De Lijn geraak je ook die dag gemakkelijk in het centrum. En met de dagpas is de Autovrije Zondag extra goedkoop (3 euro). Geen reden dus om niet te komen!

Verder lezen

CombiPas

Kom anders met de CombiPas.
Voor 50 euro kun je één maand lang parkeren in de parking bij het station Gent-Sint-Pieters én reizen met bus of tram. Dat kan met de nieuwe CombiPas van De Lijn! Vanaf 28 april tot 31 oktober 2014 kan je bij alle Lijnwinkels in Gent terecht om deze supervoordelige CombiPas aan te schaffen. Met deze actie willen De Lijn en B-Parking, binnen het samenwerkingsverband Buzz, automobilisten aansporen anders naar Gent te komen sinds er al enige tijd grote wegenwerken aan de gang zijn. Voor een overzicht van de werven en de verschillende alternatieven, ga naar: http://www.buzzgent.be

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.