Har du svårt att läsa mailet? Du hittar webversionen här. Om du inte längre vill få nyhetsbrev av oss, avregistrera dig.

A Beijer Electronics newsletter

Clever connectivity. Smarter functions.

Vad är BoX2

Är det en protokoll-omvandlare? En IoT-gateway? Eller en edge controller? Se vår introduktionsfilm om vad BoX2 är, vad den kan göra för dig och vad som gör BoX2 så speciell.

Se trailer

Konfigurera BoX2 för att utbyta data

Videon visar vi hur lätt det är att konfigurera BoX2 för att utbyta data mellan två enheter. En typisk applikation när du vill att två olika maskiner ska utbyta information för att arbeta mer effektivt tillsammans.

Gå till video

Vi värnar om din persondata

Den 25 maj trädde EU:s nya dataskyddslagstiftning i kraft. För oss är det viktigt att de personuppgifter du som kund och läsare anförtror oss med hanteras på ett varsamt, ansvarsfullt, transparent och lagligt sätt. Du kan närsomhelst välja att avregistrera dig från våra utskick genom att klicka "Avregistrera dig". Det gör du enklast via länken här i mailet, eller genom att kontakta oss via email.

Läs mer om vår Privacy Policy

iX 2.40 - Ny support. Nya funktioner. Övergripande förbättringar.

Med den senaste versionen av iX 2.40 stödjer vi nu även BoX2-seriens produkter och erbjuder därmed en rad nya spännande funktioner däribland förbättrad konvertering av projekt gjorda med Information Designer och E-Designer, bättre anpassning av taggar på OPC UA-servrar samt en hel rad övergripande förbättringar.

WARP Engineering Studio 1.12 - Ny version är nu tillgänglig

WARP Engineering Studio 1.12 stödjer iX 2.40 och de nya BoX2-seriens produkter. WARP gör att du kan skapa integrerade HMI-, styr-, driv-  och datakommunikationslösningar. Det som brukade ta dagar att konfigurera  kan nu vara igång om några minuter.

Ladda ner WARP gratis
Besök vår  SmartStore och ladda ner en gratis version av WARP och upptäck vad du kan göra med ett par enkla klick.

Kontakta oss
Ta vara på våra experters erfarenhet och kunskap för att hitta rätt lösning till dina automationsutmaningar. 

Boka ett möte 
Boka ett möte med oss för att diskutera idéer och lösningar.

 

Copyright © 2018 Beijer Electronics

www.beijerelectronics.se

Unsubscribe