? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Masser af hyggelæsning på sofaen imens vi venter på at sommeren for alvor rammer Danmark!

Sund, glad og gravid - din baby bli'r hvad du spiser og tænker! er denne månedens bog. Samtidig er vi her på ARONSEN glade for at kunne introducere jer for en af vores nye fantastiske læseoplevelser, Når skam bliver til styrke, som udkommer senere på sommeren.

Hr

FIND ET STED I SKYGGEN OG NYD MÅNEDENS BOG

Inline

I juni har vi valgt Lene Hansson og Christina Hedegaards nye graviditetsbog Sund, glad og gravid – din baby bli’r hvad du spiser og tænker! som månedens bog.

Denne unikke graviditets-guide er til dig, der allerede er gravid, tænker at blive gravid eller har udfordringer med at blive naturligt gravid. Med principperne i bogen opnås en hverdag med energi, glæde, klarhed og en glad baby i maven. Her finder du alle de råd, du skal bruge for at både du og dit barn får en god start.

Bogen giver dig:

Opdatering af forældede kostråd, der måske skader mere end de gavner

Den oprindelige graviditet, naturens go-knap og stopsignaler

Hvordan du følger dit ufødte barns udvikling uden oldnordisk skemalægning

Rebozo-massage og hvordan du kan forebygge strækmærker!

Lækre og nemme opskrifter til nærende mad for både mor og far

Sund, glad og gravid – din baby bli’r hvad du spiser og tænker! koster normalt kr. 249,95,- men fås i denne måned for kr. 149,95,-
 
Få fat i den nu via forlagets hjemmeside HER!

 

Hr

NYHED: Når skam bliver til styrke udkommer til august!

Inline

Med SKAM-seriens indtog er der for alvor kommet fokus på begrebet skam, og på hvor meget det fylder i hver enkelt persons hverdag.

Det er skammen, der taler, når vi føler os latterlige og uduelige. Når vi føler os uværdige til fællesskab og kærlighed, forståelse og empati. Men hvor kommer skammen fra? Og kan vi komme den til livs?

I Når skam bliver til styrke tager Louise Ariesen Rams dig med på en rejse mod at forstå skammen i dig selv og i andre. Hun viser os forskellige måder, hvorpå skammen kan komme til udtryk, og hvordan vi kan være opmærksomme og reagere hensigtsmæssigt på vores følelse af skam.

Louise Ariesen Rams er cand.phil. i kommunikation og arbejder som par- og psykoterapeut.

 

Hr

Doula Mama Christina gæst i Go’ morgen Danmark!

Inline

Christina Hedegaard, som lige nu er aktuel med Gaviditets-bogen Sund, glad og gravid – din baby bli’r hvad du spiser og tænker!, var d. 1. juni gæst i Go’ morgen Danmark, hvor hun fortalte om sit arbejde som Doula.

En Doula hjælper den gravide under graviditeten og er med til fødslen. I bogen tager Christina Hedegaard den gravide med på en selvopdagelsesrejse, hvor det gælder om at lytte til sin krop og de signaler den sender en. For når en gravid lærer at stole på sine instinkter, kan hun bedre træffe valg på sine egne og sit barns vegne. Christinas virke som Doula kan mærkes i bogen, som også giver dig brugbar viden omkring rebozo-massage og hvordan det kan hjælpe dig gennem din graviditet.

Torsdag d. 8. Juni kl. 13.00-15.00 kan du møde Christina i Arnold Busck på Spinderiet i Valby, hvor hun vil signere bøger og vise hvordan man kan bruge de forskellige rebozo-massage øvelser, som er beskrevet i bogen.

Bogen kan købes via forlagets hjemmeside HER!