Facebook icon Twitter icon Forward icon

Februar 2014

Fremtidens luksus i København, Gent, Oslo og Stavanger

Medlemsrapport 1/2014

Nu på fredag den 7. februar udkommer Instituttets medlemsrapport 1/2014: Fremtidens Luksus. Vi formidler resultaterne og diskuterer konklusionerne med Instituttets medlemmer i en række arrangementer.

Det første afholdes i Stavanger den 12. februar, fulgt af Oslo den 13. februar, Gent den 4. marts og afsluttes med København den 11. marts.

Rapporten reflekterer blandt andet over de drivers, der ligger til grund for den fortsatte udvikling i luksusbegrebet, og kommer med fem bud på fremtidens luksus.

Læs mere om rapporten og tilmeld dig til arrangementerne her

Få et sneak peek fra rapporten her

For mere information kontakt venligst Henrik Persson, hep@cifs.dk

 

Scenarier, kreativitet, innovation, strategi ...

kurser forår/sommer 2014

Instituttet's kursusledere klæder dig på til at møde og skabe fremtiden. Kurserne er vægtet, så der både indgår faglig tyngde og håndgribelige værktøjer, der kan implementeres i deltagernes hverdag umiddelbart efter.

Instituttets kusrsuskalender for forår/sommer 2014 er på plads:

Kurserne kan også skræddersyes til din virksomhed. Et skræddersyet kursus eller workshop sikrer, at alle dine kolleger arbejder fælles og målrettet mod din virksomheds optimale fremtid.

Kontakt iff@iff.dk og hør mere om mulighederne.

 

Da Facebook var en LSD-fantasi

SCENARIO magazine

For at forstå den inderste kerne, atmosfæren og kulturen i de sociale medier – og for at forstå den moderne forbruger – må vi et smut tilbage til den amerikanske modkulturs vilde LSD-fester.

Vi zoomer ind på Stewart Brand – manden, der skød den digitale revolution i gang og under et trip fik ideen til verdens første sociale medie: The Whole Earth Catalog.

Læs en appetiser fra artiklen i SCENARIO 01:2014

Like SCENARIO på Facebook