Heraanleg De Pintelaan

Tramverlenging lijn 4 naar UZ

 
 

wat?

 

Om de toegankelijkheid en de mobiliteit in de buurt van het UZ te verbeteren, trekt De Lijn tramlijn 4 door tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis. De Stad Gent grijpt deze werken aan om de De Pintelaan (tussen de Galglaan en de Koekoeklaan/Corneel Heymanslaan) opnieuw aan te leggen. Er komt dus niet alleen een nieuwe tramverbinding met een gloednieuwe eindhalte, ook de voet- en fietspaden worden aangepakt, de rijweg wordt heraangelegd en de riolering wordt vernieuwd.

hoe blijft u op de hoogte?

 

Website

Alle informatie over de heraanleg en de gevolgen voor het verkeer (voetgangers, fietsers, openbaar vervoer, autoverkeer) vindt u op de website van De Lijn in Gent.

Nieuwsbrief

Wie graag alle informatie rechtstreeks in zijn/haar mailbox krijgt, kan zich inschrijven op de elektronische nieuwsbrief (klik op 'Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen per e-mail' en vink 'Heraanleg De Pintelaan' aan).

Bewonersbrieven

Woont u in de buurt van de werkzaamheden? Dan ontvangt u de bewonersbrieven met meer informatie steeds in uw brievenbus.

Informatievergaderingen

We organiseren indien nodig vergaderingen waar we u persoonlijk informeren over de vorderingen van de werken en de wijzigingen op het terrein. Daarnaast willen we vooral ook luisteren naar uw vragen, suggesties en bemerkingen.