Alternatieven voor airco – Huurdersplichten gas en elektriciteit – Tuinverlichting: hou het veilig - Zomerspecial magazine Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Fris in huis, ook zonder airco!

Joepie, het wordt een hete zomer! Leuk, dat wel, maar niet bepaald makkelijk om het dan binnen draaglijk te houden. Airco lijkt veelal de mirakeloplossing. Toch bestaan er heel wat alternatieven die een pak goedkoper én milieuvriendelijker zijn.

Wat zijn de alternatieven voor airconditioning?Hoe kies ik een elektrische fiets?

Handig, snel en ecologisch. De elektrische fiets is razend populair. Logisch dus dat het dan begint te kriebelen om er ook een te kopen. Maar een beetje voorkennis is beslist geen overbodige luxe. Met onze handige infographic weet u alvast waarop te letten.

Ontdek onze tips voor aankoop van een e-bike

Huurdersplichten gas en elektriciteit

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat geldt zeker voor huurders en verhuurders. Zo hebben beide partijen diverse verplichtingen in verband met de energievoorziening. Even lezen hoe dat zit dus om mogelijke misverstanden te vermijden!

Gas en elektriciteit: dit zijn de verplichtingen van de huurder

Tuinverlichting: hou het veilig!

Thuiskomen op een donkere oprit of buiten in het donker zitten? Niet echt aangenaam, tenzij je de sterren bewondert. Anders is tuin- en buitenverlichting haast een must. Maar die wordt uiteraard geregeld nat en moet ook temperatuur- en schokbestendig zijn. Neem de nodige voorzorgen!

Hoe zorg ik voor een veilige tuinverlichting?

Zomerspecial focust op rijk gas 

In ons Energids-magazine zoomen we in op de gasconversie in Brussel. Verder ook een aantal praktische besparingstips voor kmo's, de keuring van uw elektrische installatie, het vernieuwende project rond geothermie in Anderlecht, en, en en. Een nummer om zeker niet te missen!

Ontdek onze zomerspecial

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit