Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Aanbod De Lijn op kerstavond

Traditiegetrouw kunt u tijdens de eindejaarsperiode opnieuw op De Lijn rekenen. Wij brengen u na het feesten weer veilig terug naar huis.

Op kerstavond, 24 december 2014, rijden alle bussen en trams in Gent tot 20 uur. Vanaf 20 uur is er een aangepaste dienstregeling. Tussen 23.30 uur en 1 uur 's nachts kunt u, zoals op andere dagen, rekenen op het nachtnet. Alle nachtbussen (behalve lijn 1) komen samen aan Gent Zuid om 23.30, 0.15 en 1 uur.

Alle informatie over het kerstaanbod vindt u hier.

 

Een kerstcadeau van De Lijn

Heerlijk shoppen, schaatsen, hartverwarmende drankjes en hapjes op de kerstmarkt, ...

Het winterse Gent heeft zo veel te bieden. En om er voluit van te genieten neemt u gewoon de bus of tram. Op 26 en 27 december bieden wij u een comfortabelalternatief voor de wagen: GRATIS nachtbussen. Die brengen u veilig thuis tot omstreeks 1 uur. Wedden dat de bus en tram een goed voornemen worden in 2015?

Alle nachtlijnen en uurroosters vindt u hier.

 

Bobben is ... een feestbus nemen op oudejaar

Voor oudejaar kunt u weer zorgeloos feesten, want De Lijn voorziet feestbussen. In de regio Gent rijden 17 feestbussen. Daarnaast rijdt ook nog eens het gewone nachtnet zoals op andere dagen.

Een feestbiljet kost 3 euro. Hiermee kunt u van donderdagavond 31 december 18 uur tot en met 1 januari middernacht onbeperkt met tram en bus reizen. Op de feestlijnen gelden ook alle andere vervoerbewijzen (lijnkaart, abonnement, ...).

U kunt de folder van het oudejaarsaanbod downloaden op www.delijn.be/oudejaar .

Meer informatie vindt u hier.

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.