? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Så er hverdagen så småt ved at indfinde sig. På Forlaget ARONSEN er vi i fuld gang med at lægge sidste hånd på de nye udgivelser. Og månedens bog i august giver dig gode råd og redskaber til en bedre fordøjelse.

Hr

Månedens bog i August sætter fokus på dit velvære!

Inline

Med Elsk din tarm bliver din fordøjelse hjulpet på rette vej. For fordøjelse skal være en fornøjelse!

Bogen bygger på 3 redskaber til en bedre fordøjelse: LOW FODMAP, kostkombinering og MetaSundhed: Når følelser og tanker er ”svære at fordøje”, sætter de sig ofte i maven. Vrede er en følelse, som for mange er meget svær at forholde sig til, men oversete og ubearbejdede følelser kan gå lige så meget ud over fordøjelsen som ”forkert mad”.

Bogen giver derfor konkrete værktøjer til, hvordan du passer bedre på dit mave-tarmsystem og får din fordøjelse til at fungere – og dermed kan få bedre balance i hele din krop og psyke. Tag gaflen i den anden hånd, og husk at den er dit vigtigste redskab, sammen med kniven og den kost, du indtager.

Elsk din tarm koster normalt 249,95,- men kan i hele august fås for 49,95,- inkl. fri fragt. Læs mere om månedens bog HER

 

Hr

Kommende udgivelser: Til september udkommer en ny spændende bog på Forlaget ARONSEN.

I Sjælens begær – kærlighed mellem soul mates fortæller Katerina Pitzner for første gang om den spirituelle verden, som altid har været en del af hendes liv.

Med udgangspunkt i sit eget liv og erfaringer fra sine klienter, fortæller hun, hvorfor vi møder de partnere, vi møder, hvorfor vi forelsker os så intenst, og hvorfor vi bliver i forhold, der forvolder så megen smerte.

Katerina Pitzner fortæller her om sine egne kærligheds- og sjælspartnere, om hendes egne op- og nedture med den svære kærlighed, og hvad de forskellige relationer har lært hende.


Katerina Pitzner er i offentligheden kendt som diamanthandler. Hun er foredragsholder og har optrådt på DR1, TV2 og TV3. Derudover er hun tilknyttet Børsen og The Huffington Post, hvor hun blogger og skriver om nyheder fra den internationale diamantscene. Hun er mor til fire og forfatter til bogen Diamantjægeren.

 

Hr

Efteråret byder på endnu en ny forfatter på ARONSEN.

Inline

Til september udkommer Maria Juhl med bogen Lev mere, kæmp mindre - Ayurvedisk livsstil i Norden.

Bogen tager dig med på Marias rejse fra daglig kamp og præstation til et glædesfyldt liv, hvor den udfordrer dine fastgroede vaner og tankemønstre og beriger dig med værdifulde forslag til det sunde og energifyldte liv, indefra og ud!

På en logisk og letfordøjelig måde bringer Lev mere – kæmp mindre os tilbage til kernen i os selv. Bogen giver os den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle sundhedsvidenskab, som viser dig hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil. 
     
Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.


Maria Juhl er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Derudover er hun medstifter af Dyssekilde Yogacenter, været fast skribent hos Fit Living, Liv & Sjæl og Chri Chri og har en tillægsuddannelse hos Life & Business coach hos Manning Inspire.