Heraanleg Heerweg-Noord en -Zuid

Nieuwsbrief dd. 13 juni 2014

 
 

Zwijnaardsesteenweg

 

Start spoorwerken

Deze week hebben arbeiders de spoorwerken op de Zwijnaardsesteenweg aangevat.

Vanaf 5 augustus: kruispunt Gestichtstraat/Heerweg-Noord gedeeltelijk bruikbaar

Voorlopig blijft het kruispunt Gestichtstraat/Heerweg-Noord ontoegankelijk voor autoverkeer. Daar komt vanaf 5 augustus verandering in. Dan kan u vanuit de Gestichtstraat Heerweg-Noord opdraaien en omgekeerd. De Zwijnaardsesteenweg zelf oprijden zal nog niet kunnen.

HEERWEG-NOORD

 

Vanaf 18 juni: spoorwerken

Verderop Heerweg-Noord gaan vanaf woensdag 18 juni eveneens spoorwerken van start. De werken situeren zich tussen de kruispunten Tramstraat/Adolphe Della Faillelaan en Hutsepotstraat/Dorpsstraat. Het kruispunt Hutsepostraat/Dorpsstraat zal niet langer bereikbaar zijn voor autoverkeer.

Bouwverlof: kruispunt Hutsepotstraat/Dorpsstraat toegankelijk

Het kruispunt Hutsepotstraat/Dorpsstraat zal tijdens het bouwverlof (van 14 juli tot 3 augustus) wel toegankelijk zijn voor autoverkeer. Na het bouwverlof (vanaf 4 augustus) worden de spoorwerken er hervat en voortgezet richting Ter Linden. Eind september verwacht de aannemer het kruispunt Hutsepotstraat/Dorpsstraat te kunnen openstellen voor verkeer.

nieuwe fase

 

Info volgt begin juli

Begin juli volgt meer informatie over de volgende fase van de werken. Daarbij zal een ander stukje van Heerweg-Noord (van Nederzwijnaarde tot en met de Isabella Van Oostenrijkstraat) onder handen worden genomen.