? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Marts måneds nyhedsbrev bringer en stor tak for en dejlig Sund Livsstil messe i Århus og lidt info om Gentofte Bogmesse, hvor vi glæder os til at tage imod jer på forlaget ARONSENs stand.  Samtidig kan vi meddele at Jeg lader dig gå af Clare Mackintosh, som nu har solgt over 1 million bøger, udkommer i en fin paperback udgave.

Hr

SUND LIVSSTIL MESSE I ÅRHUS BØD PÅ GOD STEMNING OG MASSER AF ENERGI!

Inline

Forlaget ARONSEN er nu tilbage på kontoret efter en dejlig weekend i Århus, og vi takker alle de besøgende for tre fantastiske dage. Det var bestemt en fornøjelse for os at deltage.

Der var gang i den på standen hele weekenden, hvor man kunne møde flere af vores forfattere, og hvor Sebastian Randrup løbende sørgede for smagsprøver fra sin kogebog Mæt på budget.

På standen afholdt vi også en konkurrence for vores gæster, hvor de fik chancen for at vinde en valgfri bog fra forlaget, og vi har nu trukket tre heldige vindere.

Vinderne er:
Joan Steffensen
Sarah Falk
Maria Degn

Nåede man ikke forbi Forlaget ARONSENs stand i weekenden og gik derfor glip af de mange gode tilbud, kan man i vores webshop indtil d. 17 marts få messerabat på udvalgte titler.

 

Hr

D. 10 MARTS UDKOMMER DEN INTERNATIONALE BESTSELLER JEG LADER DIG GÅ I PAPERBACK

Inline

Clare Mackintosh, som har vundet mange priser for hendes debutroman Jeg lader dig gå, har nu solgt over 1 million bøger.

Jeg lader dig gå byder på gribende karakterer og et stærkt uventet plot. Der er flere selvbiografiske træk fra Mackintosh’ eget liv, hvor hun bl.a. har arbejdet mere end 12 år for det engelske politi. Det er en meget rørende fortælling om en kvindes tab af sit barn og opklaringen deraf, hvor alt ikke er helt, som det først ser ud til.


”Hold da op en historie! Jeg var helt opslugt. Og rimelig rystet.” – Sara Blædel

”En fantastisk, medrivende læseoplevelse med et utroligt twist som slog mig helt ud. Jeg elskede den og ville ikke have, at den skulle slutte.” – Peter James

Hr

ARONSEN PÅ GENTOFTE BOGMESSE D. 18 MARTS 2017

Inline

Lørdag d. 18 marts 2017 slår Gentofte Bibliotek endnu en gang dørene op for Gentofte Bogmesse. 

Vi vil få besøg af to af vores forfattere på standen og vores gæster vil få mulighed for at få gode råd og en snak med Lene Hansson om hendes to bøger Elsk din tarm og Elsk din tarm 2.

Sebastian Randrup vil også være at finde på standen hele dagen, hvor han løbende vil diske op med smagsprøver på opskrifter fra sin nye kogebog Mæt på budget.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!