Kunt u deze email niet goed lezen? klik dan hier voor de online versie
logo Terra Travel imagestravelcoop logo

NIEUWSBRIEF

14 februari 2013

 

Voel de wind door jouw haren waaien als je op het dek van een cruiseschip staat. Snuif de geur van exotische kruiden op als je aan land een lokale markt bezoekt. Laat je smaakpapillen verwennen in één van de vele restaurants aan boord. Luister naar het geluid van de meeuwen als je cruiseschip de haven verlaat.
Deze unieke feel-good ervaringen zijn dichterbij dan je denkt. Als professionele Thomas Cook reisagent geef ik je NU een unieke tip mee:

Onderwerpen

 
Volledig programma, informatie en reservatie in onze kantoren!
  
 
 

Cruises

Ga in zee met  ons en Thomas Cook. De volledige maand februari staat bij Thomas Cook in het teken van CRUISES. Indien je tussen 1 februari en 1 maart een cruise boekt, betaalt de 2e persoon slechts €1*. 
Wacht niet te lang om jouw cruisedroom waar te maken. Haal bovendien nu de gloednieuwe Thomas Cook cruisekrant bij ons af en laat je verleiden door de talrijke interessante aanbiedingen.
Voordelen van een cruisevakantie?
• 1 maal in- en uitpakken en toch meerdere bestemmingen tijdens 1 vakantie ontdekken
• Bij heel wat rederijen varen kinderen gratis mee en betalen ze enkel havengelden
• Vrijheid: je bepaalt zelf wat je aan boord of aan land doet: sport, wellness, relaxen, excursies, …
Wij blijven  alvast niet aan wal zitten! Laten we samen het anker lichten! Kom vóór 01 maart 2013 langs en ik maak jouw cruisedroom waar! Je verdient een deugddoende cruisevakantie!
Een welgemeende kapiteinsgroet,

*Actie geldig volgens beschikbaarheid en onder voorwaarden. Actie geldig op een selectie van cruises. Kom langs voor alle info en voorwaarden.

 
 
 

Vakantiewoning in Duitland

Vakantie is vrijheid. Vrijheid om te doen wat u wilt doen. Een hele dag in de zon liggen of rondtrekken in de heuvels: u beslist. Onze vakantiewoning geeft u die carte blanche. Het enige wat u niet kunt kiezen: het stralende weer en de heuvelachtige omgeving. Die horen er onlosmakelijk bij.

Vlaams gastgezin:
Hoe vraag je nu weer naar een postkantoor in het Duits? Was het der of das Fahrrad? Hoe vinden we wandelroutes? Bespaar u de taalproblemen. Bij ‘Carte Blanche’ logeert u bij Vlamingen. Informatie over de regio en de wandel- en fietsroutes krijgt u dan ook in het Nederlands. info  klik op de foto

 
 
 
Liesbet's reiscenter 014/51.83.89 www.reiscenter.be | info@reiscenter.be
 
footer
©2009 Travelcoop Klik hier om u af te melden.