Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Shoppingweekend

Goed nieuws voor de shopaholics onder ons! Voor de tweede keer dit jaar organiseert Stad Gent een avondshopping. Deze editie vindt plaats op vrijdag 3 oktober. Winkels zullen open zijn tot 20 uur en sommige zelfs tot 22 uur. Maar ook op zondag 5 oktober zijn de winkels open in het kader van de eerste nationale Sundayshopday. Daardoor wordt het een sfeervol shoppingweekend met onder andere gepaste muzikale omkadering. De deelnemende handelaars zullen herkenbaar zijn aan de raambanner. 

Kom met het openbaar vervoer en maak gebruik van het aanbod van De Lijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden rond het openbaar vervoer, klik hier.

NTGent

Heb je nood aan een cultureel avondje uit? Dan zijn de voorstellingen van NTGent iets voor jou! Je kan deze gratis bereiken dankzij het openbaar vervoer op vertoon van je toegangsticket. Een overzichtelijke samenvatting van alle reisinfo vind je hier.

Wordt het erg laat? Dan kan je rekenen op ons nachtnet.

F.A.C.T.S. in Flanders Expo

Ontmoet in levende lijve figuren als Princess Leia, The incredible Hulk, Spartacus en vele anderen op de jaarlijkse F.A.C.T.S. bijeenkomst waar science-fiction, strips, Fantasy en Japanse animatie gepromoot worden. 

De Lijn en de organisator zorgen voor extra trams van en naar Flanders Expo. Voor meer informatie over de dienstregeling, klik hier.

 

Facebook Like Button Tweet Button Naar een vriend sturen
Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.