Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn

Beste

We willen dicht bij onze reizigers staan. Daarom houden we u graag op de hoogte van de belangrijkste nieuwsfeiten bij De Lijn. En dat doen we onder meer met deze boeiende nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Nieuwe omleiding tramlijn 1 vanaf 01.09.2010

Vanaf 1 september volgt tramlijn 1 een nieuwe omleiding.
Komende van Evergem of Wondelgem richting Flanders Expo rijdt lijn 1 via de normale reisweg. Zo zal, na meer dan een jaar, lijn 1 alvast in één richting over de Korenmarkt rijden.
Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.

Nieuwe omleiding tramlijn 1 vanaf 01.09.2010


Aangepaste dienstregelingen

Sinds 31 juli gelden nieuwe dienstregelingen voor de bussen en trams in Gent. Zo is er na 23 uur een volledig nieuw laatavondnet, dat bestaat uit 7 nieuwe buslijnen. Ook de perronindelingen aan het station Sint-Pieters en het Zuid kennen enkele wijzigingen.
Alle aanpassingen, de nieuwe dienstregelingen en haltelijsten raadplegen?
Eén muisklik en u bent mee.
 

Aangepaste dienstregelingen


Koop of verleng tijdig uw abonnement

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht kan de wachttijd aan het loket oplopen. Wilt u dit vermijden? Koop of verleng uw abonnement online. Voor de betaling kunt u online kiezen tussen een klassieke overschrijving of een betaling via het internet. En wie z’n abonnement voor eind september online bestelt, maakt bovendien kans op een gratis weekendje Center Parcs.
Bestel hier online uw abonnement.

Koop of verleng tijdig uw abonnement


Nieuwe Lijnwinkel Korenmarkt

U bent nog niet helemaal vertrouwd met het internet of u komt graag langs in de Lijnwinkel? Een kleine twee maand geleden opende de gloednieuwe Lijnwinkel Korenmarkt haar deuren. U kunt in de grootste Lijnwinkel van Oost-Vlaanderen niet alleen terecht voor allerlei informatie over De Lijn maar natuurlijk ook voor de aankoop van abonnementen, Lijnkaarten, dagpassen en andere vervoerbewijzen.
Lees er meer over.
 

Nieuwe Lijnwinkel Korenmarkt


Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom