Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
Op één lijn met Gent

Inhoud:

Enkele nieuwsfeiten in de kijker...

Verwijderen bovenleidingen oude trolleylijn

Op 20 november is De Lijn gestart met het systematisch verwijderen van de overblijvende trolleybusinfrastructuur van lijn 3. De Lijn en stad Gent kiezen immers resoluut voor een nieuwe tramlijn langs het traject van lijn 3 en de oude infrastructuur kan hiervoor geen dienst meer doen. De werken worden in verschillende fasen uitgevoerd en in 2015 moeten de laatste restanten van de trolleybusleidingen verdwenen zijn. De hinder tijdens deze werken is beperkt.

Lees er meer over.

KAAGent - Pendelbussen goedkoper

Morgenavond speelt KAAGent een thuismatch tegen Waasland-Beveren. Een snelle en goedkope manier om naar de match te gaan kijken is met de pendelbussen van De Lijn. Zij brengen je veilig en tijdig van het Zuid tot aan de Ghelamco Arena en terug. Er is bovendien goed nieuws: de bussen worden nog goedkoper!

Een muisklik en je bent mee.

Gratis trams tijdens Museumnacht

Kom op 28 november een gratis museumke doen in #Gent tijdens de #Museumnacht. De keuze is talrijk: SMAK, STAM, MSK, Dr. Guislainmuseum, Sint-Pietersabdij, De Wereld van Kina, MIAT, Designmuseum en het Huis van Alijn.
Ook alle trams na 18 uur zijn gratis en de 'Museumlijn' 1 (tram die alle Musea met elkaar verbindt) rijdt extra lang, tot iets na 1 uur.

Lees er meer over.

Gentse Winterfeesten? Kom met De Lijn!

De Gentse binnenstad ondergaat vanaf 6 december een compleet nieuwe metamorfose, met zeer gezellige feeƫrieke wintertaferelen. De Gentse Winterfeesten komen eraan, en De Lijn brengt je graag op bestemming en terug.

Bekijk hier hoe je er geraakt.

Op één lijn met Gent

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.