st_logo st_takepart
spacer

Meld dig ind i kampagnens netværk og følg med i debatterne

Gå til LinkedIn-gruppen ›
spacer
spacer
spacer

Februar 2013

st_date-btn
Se nyhedsbrevet i din browser st_share
spacer spacer spacer

Sammenhæng og synergi i Løkken

spacer

Løkken vil genopfinde sig selv som klassisk kystdestination. Med støtte fra Stedet Tæller skal et projekt omkring molen nu sætte gang i en større revitalisering af den klassiske, nordjyske badeby.

Projektet er udviklet i tæt samarbejde med borgere og lokale aktører, og håbet er, at det kan blive løftestang for en større forandringsproces, der sætter spor i resten af byens liv. Projektleder Helle Lyngbak fra Hjørring Kommune fortæller om visionerne.

Læs interview med Helle Lyngbak
spacer
st_divider spacer st_divider
spacer
spacer
spacer spacer

Ny case: Sandvig Strandpromenade

spacer

I Sandvig er den gamle strandpromenade forvandlet til et attraktivt uderum. Væk er de forvoksede rosenbuske og et bølgebad i beton, som før spærrede for udsigten. I dag skaber en ny promenade bedre mulighed for at opleve havet, den smukke natur og byen. Projektet viser, hvordan man kan skabe et mødested på kanten af byen ud mod dens største attraktion: Kysten.

Læs mere ›
spacer
st_divider
spacer
spacer spacer

Kysternes kulturhistoriske potentialer

spacer

87 procent af danskerne er enige om, at kysterne er yder-områdernes væsentligste kvalitet. Det fremgår af Agenda Y, Stedet Tællers undersøgelse af danskernes syn på yderområderne. Men kysternes særlige autenticitet er også i fare for at forsvinde. Og det er vores fælles ansvar, at det særlige ved stedet bliver udviklet og ikke afviklet, skriver professor Thomas Højrup.

LæsThomas Højrups artikel eller bestil Agenda Y
spacer
st_divider
spacer
spacer spacer

Lær kystturisterne at kende

spacer

Hvem er kystturisterne i Danmark ? Hvorfor kommer de, hvordan bor de, hvor længe bliver de, hvor mange penge bruger de? Og er de tilfredse? Find svarene i ny analyse fra Videncenter for Kystturisme. Undersøgelsen omfatter hele Danmarks kystturisme og bygger på personlige interviews med ialt 5.605 kystturister på landsplan, som VisitDenmark har gennemført i 2011.

Læs mere og download analysen
spacer
st_divider
spacer spacer

Afmeld nyhedsbrev

spacer

Klik her for at afmelde dig vores nyhedsbrev.

st_afmeld
st_footer-lighthouse
st_footer-bottom
st_logo-footer
spacer