? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Vi er nu på den anden side af Bogforum, og for Forlaget ARONSEN har det været den største fornøjelse at deltage i år. Denne særudgave af vores nyhedsbrev fortæller om vores oplevelse på Bogforum, og om det skønne interview med Lene Hansson i novemberudgaven af magasinet Naturli.

Hr

forlaget aronsen siger tak for en super god messe i bella center - og så har vi trukket vores vindere!

Inline

Danmarks største bogmesse fandt sted i weekenden, og det var en fantastisk oplevelse, både for Forlaget ARONSEN og for vores forfattere.

Der var en rigtig god stemning på Bogforum, hvor tusindvis af bogelskere fik lov til at fordybe sig i bøgernes verden. På Forlaget ARONSENs stand kunne man henover weekenden hilse på flere af vores forfattere, og få en god snak med dem om deres bøger. På Madscenen kunne Bogforums gæster opleve Lene Hansson og Christine Erritzøe, som fortalte om kostkombination, og om hvor vigtigt det er at holde sine tarme sunde og glade. Der blev også uddelt smagsprøver, både på scenen og på standen, og disse gik som varmt brød.
Der er selvfølgelig ingen messe uden en konkurrence, og vi har igen trukket tre heldige vindere, der får lov til frit at vælge en af Forlagets bøger. Vi siger tillykke til:

Veni Dyrstrøm
Mette Klingenberg
Inge Marie Findal

Vinderne bliver kontaktet direkte pr. mail, og vil også blive offentliggjort på vores Facebookside. Vi siger tak til alle for jeres deltagelse!

Hr

Undertrykt vrede gav irritable tarme - stort interview med Lene Hansson i Magasinet Naturli

Inline

Novemberudgaven af Naturli bringer et dybdegående interview med Lene Hansson om hendes historie med irritable tarme.

I artiklen "Undertrykt vrede gav irritable tarme" fortæller Lene Hansson hendes egen historie og problemer med irritable tarme, om en barndom med mangel på forståelse både fra familie og læger, og hvordan hun blev endnu mere syg af de tonsvis af piller, lægerne gav hende.

Hun fortæller:

"Jeg vil gerne have, at folk skal kigge på sig selv som en helhed of blive mere bevidste om, hvad der sker med dem, når de er syge, fremfor at styrte til lægen og få piller, der dæmper symptomerne og kroppens sprog."

Magasinet Naturli kan hentes gratis i helsebutikker, eller læses på Naturlis hjemmeside her: www.naturli.dk/