Deze e-mail is niet goed leesbaar of bevat geen foto’s? Klik hier.
   
Sun Left
Header Top Right
Logo Delijn


 

Line

Enkele nieuwsfeiten in de kijker…

Wijzigingen aan het Sint-Pietersstation

De bouw van De Link aan het Sint-Pietersstation groeit snel. Op 30 juli 2012 wordt gestart met het zijgebouw van de kantoortoren, een L-vormige arm op kolommen langs de Fabiolalaan.
Om uw veiligheid en die van de chauffeurs en de arbeiders te garanderen, is er geen tram- en busverkeer mogelijk in de werfzone. Daarom wordt de bediening aan het Sint-Pietersstation aangepast: tramlijn 1 wordt onderbroken en voor de bussen geldt een nieuwe perronindeling.

Klik hier om perfect op de hoogte te zijn.Met De Lijn naar de Gentse Feesten

De Gentse Feesten zijn volop aan de gang. Ook dit jaar brengt De Lijn u veilig van en naar de Feesten.  Komt u toch met de wagen? Maak het u gemakkelijk en parkeer aan de P+R aan Flan­ders Expo en neem de tram naar hartje Gent en terug, de klok rond! Ook aan de P+R Gentbrugge en Oostakker kunt u terecht. Wie wil kan ook gebruik maken van de speciale Feestenbussen.

Ontdek hier het aanbod tijdens de Gentse FeestenKoop of verleng tijdig uw abonnement

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht kan de wachttijd aan de loketten van de Lijnwinkels oplopen in augustus. Wilt u dit vermijden? Koop of verleng uw abonnement online. Voor de betaling kunt u online kiezen tussen een klassieke overschrijving of een betaling via het internet.

Bestel hier online je abonnement.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een kennis.Line

Wenst u onze mailing niet meer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Moon Bottom