? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Så er det blevet november, uret er sat tilbage, og julepynten så småt begyndt at finde vej til butikkerne. På ARONSEN glæder vi os over nye udgivelser og igangværende projekter. Men selvfølgelig også til Bogforum, der venter lige om hjørnet.

Hr

Nyhed: businessmor - tre trin til succes som mor og selvstændig

Inline

Den 19. november på Women's Entrepreneurship Day udkommer bogen til dig, der går med drømmen om at være selvstændig og samtidig have masser af tid sammen med familien.

Gennem egne erfaringer og viden fra sine klienters historier hjælper Christine Gouchault dig uden om alle de klassiske faldgruber, så du kan lykkes med din virksomhed.

Christine har en mastergrad i kommunikation og reklame fra INSEEC Paris. Derudover er hun certificeret business-, life- og mastercoach samt certificeret i diverse personprofil-analyser. I mere end 10 år har hun arbejdet med forretningsudvikling og personlig udvikling, både som leder- og teamcoach, rekrutteringskonsulent, key account manager og nu som selvstændig med Mors Business.

Læs interviewet med Christine på fabelmor.dk, hvor hun fortæller om sin nye bog, om at have sin egen virksomhed og samtidig være mor til fire.

Bogen koster normalt 249,95, men kan nu forudbestilles via forlagetaronsen.dk til 149,95

Hr

Forlaget aronsen tager til bogforum

Inline

Så er det igen blevet tid til Bogforum, og her på Forlaget ARONSEN glæder vi os utroligt meget til at se jer alle næste weekend.

I år får vi i løbet af de tre dage besøg af Maria Juhl, som lige nu er aktuel med bogen LEV MERE KÆMP MINDRE - Ayurvedisk livsstil i Norden, og Louise Ariesen Rams, som i Når skam bliver til styrke fortæller om skam og de forskellige måder, hvorpå skammen kommer til udtryk.

Christine Gouchault gæster også ARONSENs stand alle tre dage, og doula Christina Hedegaard vil i løbet af messen tilbyde Rebozomassage. 

I kan finde os på stand C4-023 og læse vores fulde program HER

Hr

Månedens bog: Martina haags der er noget som ikke stemmer

Inline

I november har vi valgt denne gribende og rørende fortælling som månedens bog.

En usædvanlig skilsmisseroman, der skildrer både fortvivlelsen og vreden ved at miste den, man elsker, men også de små lyspunkter og hverdagens humoristiske øjeblikke. For selv når man tror, det hele ser sortest ud, kommer man alligevel op til overfladen igen.

Haag formår – inspireret af sin egen skilsmisse –  at beskrive en kvindes oplevelser af det for mange værst tænkelige scenarie: Bedraget og ægteskabets kollaps.

Der er noget som ikke stemmer kan i november fås for kun 49,95 via forlagetaronsen.dk