Facebook icon Twitter icon Forward icon

JANUAR 2013

B2B-matchmaking

... og seminar om forretning i Nordvest-Polen

Invitation til et lærerigt seminar, hvor du kan forbedre din konkurrenceevne og være tæt på ét af de største og hurtigst voksende markeder i Europa.

Der er rabat at hente for medlemmer af Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brande, CIFS eller PDCC. 

Læs inviationen

SCENARIO Magazine om fremtidens sex

http://www.scenariomagazine.com/sex-and-the-single-robot/

Sex sælger – men det er ikke et markedsføringstrick, når vi i dette nummer af magasinet sætter fokus på emnet. Der sker i øjeblikket en bevægelse i samfundet, hvor sex bliver mainstream, hvor sexindustrien vokser sig større og stærkere, og hvor de teknologiske fremskridt medfører helt nye muligheder og ikke mindst: en række etiske overvejelser.

Derfor finder vi det væsentligt i vores seneste nummer at fokusere på bar hud, fantasier og intime møder mellem mennesker – og i fremtiden også mellem robotter og mennesker. Dermed berører vi også grænselandet mellem menneske og teknologi.

Læs appetiseren: Sex and the single robot

Stavanger Future Club

13. februar 2013 afholdes Stavanger Future Club under titlen Fri os fra at eje - hvor vi ser nærmere på tendensen, at færre vil eje og flere vil leje, abonnere på, deles om eller låne, og et stigende antal mennesker vil fokusere mere på servicetilbud end på ejerskab af produkter, fordi det er mere bekvemt, mere økonomisk eller mere bæredygtigt. Det vil få gennemgribende konsekvenser for ikke bare detailhandel og forbrugsmønstre, men også for mobilitet, finans og produktion.

Der er tilsvarende samling i Oslo tirsdag 12. februar 2013.

Læs mere og tilmeld dig her

Homo Digitalis

http://www.iff.dk/dk/presse.asp

Ny bog fra associeret ved Instituttet og ekspert i sociale medier, Natasha Friis Saxberg - om menneskelig adfærd, netværk, sociale medier og spændingsfeltet mellem den fysiske og den digitale verden. Bogen indeholder interviews med internationale forskere og eksperter inden for kognitiv og social neurovidenskab, sociologi, psykologi og filosofi. Bogen udkommer 1. februar.

Natasha afholder også kurser i sociale medier i maj og april måned på Instituttet.

Læs mere om bogen her

Mere om Natashas kurser

Ny medlemspublikation på vej

Vi glæder os til medio februar at præsentere den nye medlemspublikation, der både indeholder et spændende hovedtema, vores medlemmers kommentarer på temaets betydning for deres virksomhed, en gennemgang af nogle af de tendenser vi arbejder med på Instituttet og nye produkter samt en præsentation af nogle af vores seneste tilkomne medlemmer.

Læs en appetitvækker

Følg os på de sociale medier

På Instituttet for Fremtidsforsknings Facebookside kan du følge med i udviklingen på Instituttet og få seneste nyt. Ligeledes på Instituttets Twitter eller  LinkedIn kan du følge med i dagligdagen på Instituttet, relevante tanker om fremtidsforskning samt ny teknologi eller stille os et spørgsmål. Du kan også følge os på Youtube, hvor du kan se eksempler på vores arbejde og, hvad vi kan tilbyde.