NATURE AQUARIUM / AQUASCAPING
NÖVÉNYES AKVÁRIUMOK
Hírek, újdonságok - egy csokorban - kezdőknek és haladóknak, nektek, a hobbi szerelmeseinek.
 
Green Aqua in English: www.greenaqua.com
 
KEZDD TE IS AZ ŐSZI ÉVSZAKOT ÚJ LENDÜLETTEL!

 

Minden akvarista álma egy szépen gondozott, egészséges akvárium. Aki ilyenre vágyik, annak számos meglepetést tartogat ezen hírlevél. Ennyi hasznos információt talán még sosem kapott egyszerre! Aktuális havi promóciónkban a hiteles vásárlói véleményeket várjuk. A vásárlók a termék legnagyobb szakértői. Segítsen nekünk, mondja el véleményét a nálunk megvásárolt termékekről. Véleményét most Forintra válthatja.

 

A nyárnak vége, de mi még csak most fűtünk be igazán!

 
Új bemuatótermi akváriumok boltunkban!
Véleményezd a megvásárolt terméket ajándék kuponért
 
 
ÚJ CSOMAGOLÁSBAN...

A megújulás általában felfrissülést hoz. Felfrissítettük hát a növénytáp családunkat, ami hetedik éve piacvezető hazánkban. Hét év saját tapasztalat és hét év vásárlói visszajelzései alapján finomhangoltuk a receptúrát. Az eredmény: a kívül-belül megújult Green Aqua növénytáp. Szerencsére nem kellett sok mindent hozzáadni - csak egy csipetnyi tapasztalatot.

 

 

Green Aqua Micro Macro új csomagolásban!
Egyedülálló prémium minőség az akvarisztikában - Aqua Design Amano
 
IAPLC EREDMÉNYEK, TOVÁBBI VERSENYEK

A legrangosabb akvarisztikai verseny, az IAPLC (International Aquatic Plant Contest) eredményhirdetését már nagy izgalommal várta a hazai akvakertész közösség. Mi sem bizonyítja jobban a verseny erejét, mint hogy 68 országból 2336 akvárium nevezett. A magyar akvaristáknak idén sem volt oka szégyenkezni, csodálatos eredmények születtek. Mint minden évben, úgy idén is értékes Green Aqua nyereményekkel kedveskedünk a legjobb magyar eredményt elérő akvakertésznek. Az idei éveben Molnár Bélának gratulálhatunk, aki az előkelő 42. helyen végzett a több ezer akvárium között.

 

Bár ez az esemény már lezárult, még előttünk áll néhány szintén rangos verseny, mint például az európai EAPLC (nevezési határidő: szeptember 30), vagy az amerikai AGA (nevezési határidő: szeptember 18), ahová még lehet nevezéseket küldeni.

 
NÖVÉNY ÚJDONSÁGOK - ANUBIAS PANGOLINO, GREEN GNOME....
 
ÚJDONSÁGOK - ANUBIAS PANGOLINO, GREEN GNOME

Nem múlik el év, hogy a neves növénytermesztők ne álljanak elő újabb és újabb vízinövény csodákkal. Az idei év világslágere, a valaha felfedezett legkisebb Anubias faj, a Dennerle által kínált Anubias nana 'Pangolino' már elérhető nálunk is. Különleges kis méretű növények között a Crepidomanes cf. malabaricum, az Elatine hydropiper, középtéri növényekből az Eriocaulon breviscapum és a Microsorum pteropus 'Green Gnome', ezek igazi újdonságnak számítanak.

VÁSÁRLÁS
 
 
CO2 BEÜZEMELÉS - VIDEÓ
 
CO2 BEÜZEMELÉS - VIDEÓ
Már kisiskolás korunkban megtanították, hogy a növények fotoszintéziséhez széndioxidra van szükség. A CO2 befecskendezés hatására a növények egészségesebbek és szebbek lesznek, az akvárium üde zöld színekben kezd pompázni. A következő videón Néder Attila a Green Aqua egyik alapítója mutatja be a CO2 rendszer összeszerelését.
BŐVEBBEN
 
 
DENNERLE - PAD NÖVÉNYEK
 
DENNERLE - PAD NÖVÉNYEK

Idén nem szűkölködünk kertészeti újdonságokban. Az egyik ilyen újdonság a rácsra növesztett előtéri növények csoportja, ezeket - ráccsal együtt - azonnal betehetjük az akváriumunkba. Nincs szükség mosásra, ültetésre, csak behelyezzük és kész. Ilyen egyszerű! Egy “PAD” mérete hozzávetőlegesen 4 hagyományos adagnak felel meg!

TERMÉKEK
 
 
Origin of Creation - Takashi Amano Biography könyv
Origin of Creation - Takashi Amano Biography könyv
16.900 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Oxyturbo CO2 reduktor tűszeleppel
Oxyturbo CO2 reduktor tűszeleppel
16.990 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Dennerle Eleocharis pusilla PAD (9x9)
Dennerle Eleocharis pusilla PAD (9x9)
3.000 Ft
VÁSÁRLÁS
 
Dennerle garnélatáp - Shrimp King Moringa Pops 40g
Dennerle garnélatáp - Shrimp King Moringa Pops 40g
3.490 Ft
VÁSÁRLÁS
 
OASE BioMaster 350 - külső szűrő, ajándék Seachem Matrix szűrőanyaggal
OASE BioMaster 350 - külső szűrő, ajándék Seachem Matrix szűrőanyaggal
51.990 Ft
VÁSÁRLÁS
 
ADA Super Jet Filter ES-300 külső szűrő CE
ADA Super Jet Filter ES-300 külső szűrő CE
119.000 Ft
VÁSÁRLÁS
 
 
ŐSZ - AZ ÚJRAKEZDÉS. ÖTLETEK AKVÁRIUM ÉPÍTÉSHEZ.
 
AZ ŐSZ AZ ÚJRAKEZDÉS IDEJE. ÖTLETEK AKVÁRIUM ÉPÍTÉSHEZ.

A nyári időszak nem igazán kedvez az akváriumok gondtalan üzemeltetésének. A meleg időjárás és a hosszabb szabadságok miatt a kedvenceinkre fordított idő jelentősen csökken, pedig épp ilyenkor kellene a legtöbbet foglalkozni karbantartásukkal.

 

A nyár utolsó napjaihoz közeledve és a szabadságok végeztével azonban az újrakezdés ideje is eljött. Akváriumunk átalakításához, újraindításához kívánunk néhány inspirációs morzsát adni az újonnan elindított Green Aqua TV videóival. A japán ADA videói mindig a legmagasabb minőséget képviselik tartalmilag is, ezért érdemes itt kezdeni a kalandozást. A nyári időszakban meglátogattuk lengyel barátunkat Adamot aki az egyik legszebb ADA bemutatótermet tudhatja magáénak.

 

Az akváriumok lelkét a növények adják, korábban a Dennerle kertészetben jártunk Németországban, itt nevelik a különleges minőségű növényeket, amik hetente érkeznek hozzánk. Ha bizonytalanok vagyunk a bőséges kínálat miatt, érdemes átfutni növényválasztási tájékoztatónkat.

 

Előfordulhat, hogy a nyáron magára hagyott szűrőink nehezebben viselték az elhanyagoltságot. Ebben segít a következő ismertető az Eheim Professionel 3 és 4 tulajdonosoknak.

 

Végül cégünk egyik büszkesége, egy igazi különleges inspirációs bomba, Balázs akváriuma - és ahogyan készült. Ismét a megvalósíthatóság és a fantázia határait feszegetve….


 
 
Green Aqua hűségpontok
 
 
Green Aqua Instagram. Kövess minket az Instán is!
 
 
GLS Házhozszállítás
 
ADA
 
Dennerle
 
SEACHEM
 
 
GREEN AQUA - BOLT ÉS BEMUTATÓTEREM

A Green Aqua (2009-es indulása óta) a növényes akváriumok specialistája. Kínálatunkban minden megtalálható, ami egy sikeres növényes akvárium telepítéséhez- és üzemeltetéséhez szükséges. A Green Aqua a japán Aqua Design Amano, a német Dennerle és az amerikai Seachem hazai képviselete, a Nature Aquarium stílus magyarországi promótere. Látogass el hozzánk, hogy élőben is megmutathassuk ezt a gyönyörű víz alatti világot. A világszinten ismert bemutatótermünkben 22 akváriummal várjuk vásárlóinkat.

 

 

Cím: 2045 Törökbálint, Kastély utca 88. Telefon: 06-23-232199. Email: info@greenaqua.hu

 
 
© 2016 Green Aqua Kft. Minden jog fenntartva.
Leiratkozás a hírlevélről