? ARONSEN Nyhedsbrev
ARONSEN

Nyhedsbrev

Kære subscriber,

Marts måned står i Linda Olssons tegn: hendes nye roman Solsorten synger udkommer, hun gæster i den anledning København, og så er hun selvfølgelig også forfatter til månedens bog!

Hr

35% rabat på Solsorten synger - kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Inline

Hvis du læser dette nyhedsbrev, kan du få 35% rabat på Linda Olssons nye roman, Solsorten synger!

Solsorten synger udkommer egentlig først d. 14/3, men for dig som nyhedsbrevsabonnent har vi et lille snigtilbud, ssshhh...

Du kan nu købe Solsorten synger på vores hjemmeside, (lige her), og ved betaling indtaste rabatkoden: 

SOLSORTEN1403 

Så sparer du 35% på bogen - Normalpris 269,96 kr, nu 175,45 kr! 

Derudover bliver bogen sendt direkte hjem til din dør fluks efter bestillingen, og kan finde sin rette plads i din bogreol inden den officielle udgivelsesdato.

OBS! Dette er et tidsbegrænset tilbud, og rabatkoden vil ikke kunne benyttes efter d. 13/3 2015, så hvorfor vente?

Husk at du selvfølgelig altid kan købe Solsorten synger på vores hjemmeside til normalpris, helt uden brug af rabatkoder eller tidsfrister, og få den tilsendt efter udgivelsen d. 14/3.

 

Hr

Mød Linda Olsson når hun gæster København i marts!

Inline

I forbindelse med udgivelsen af Solsorten synger, kommer den internationale bestseller forfatter Linda Olsson på besøg i København d. 13-16 marts 2015 (og ih, hvor vi glæder os!).

Bare rolig, vi holder hende ikke kun for os selv. Du kan også møde Linda Olsson og få signeret dit eksemplar af Solsorten synger, eller en af hendes andre smukke romaner!

På udgivelsesdagen d. 14/3 vil Linda Olsson være at finde til forskellige arrangementer i København:

kl. 12.00 i Arnold Busck Købmagergade - her vil Linda Olsson signere bøger og snakke kort om Solsorten synger.

kl. 14.00 på Gentofte Bogmesse - vi holder her en reception for Solsorten synger i forbindelse med bogmessen på Gentofte Hovedbibliotek, og vi håber du vil komme forbi vores stand til et glas vin og fejre udgivelsen med os!

kl. 15.00 på Gentofte Bogmesse - Linda Olsson vil også holde et foredrag på bogmessen (i Øregaardssalen), og bagefter stå klar til at signere bøger og møde alle sine søde læsere :)

Du kan læse mere om arrangementerne her på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag fyldt med gode bøger og god stemning!

Hr

Månedens bog i marts: Det gode i dig!

Inline

For at holde den røde tråd i vores fine Linda Olsson tema her i marts, er månedens bog selvfølgelig hendes seneste roman fra 2011, Det gode i dig (i en lækker hardback udgave)!

I hele marts måned kan du købe Det gode i dig til kun 69,95 kr og få den tilsendt portofrit!

Dette er jo den oplagte mulighed for at komme i Linda Olsson stemning inden udgivelsen af hendes nye roman og hendes besøg i København - og så er det en brandgod bog :)

Pressen skrev bl.a. om Det gode i dig:

"Smuk, melodisk og livsbekræftende roman." - Litteratursiden

"Det gode i dig er en følsom og stærk roman, som sætter gang i tankerne hos læseren." - Aniston

Du kan læse mere om bogen, se flere flotte anmeldelser, og selvfølgelig købe månedens bog super billigt her på vores hjemmeside.

Hvis du, ligesom os, slet ikke kan få nok Linda Olsson, så glem ikke hendes bestseller debut, Astrid & Veronika, der blev kåret til årets bog i Politiken i 2008. Læs mere og køb bogen her :)