Haal het maximum uit je zonnepanelen – Alternatieven voor verwarmen op mazout - Denk aan de energiepremies voor 2018 Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Energiezuinig computeren loont!

Op kot, op het werk, thuis of in de bus: iedereen computert erop los. Laptops, tablets en smartphones zijn veruit de meest gebruikte apparaten. Helaas hebben die ook een grote impact op portemonnee en milieu... Met onze handige tips leer je er energiezuinig mee omgaan en maak je de beste keuze bij aankoop.

Hoe beperk ik het stroomverbruik van laptop, pc en smartphone?
Stoot ik CO2 uit als ik surf op het internet?Haal het maximum uit je zonnepanelen!

Jarenlang was iedereen het gewend om ’s nachts energie te verbruiken omdat er dan een overschot is aan kernenergie. Met zonnepanelen op je dak is het plots een heel ander verhaal en moet je juist zoveel mogelijk elektriciteit verbruiken als de zon schijnt! U zei?

Hoe haal ik het meeste uit mijn zonnepanelen?

Einde van de mazoutketel in 2035, en nu?

Ons land wil tegen 2050 klimaatneutraal zijn. Eén van de  maatregelen in het Energiepact is een verbod op de verkoop van mazoutketels vanaf 2035. Dit is slechts een voorstel, maar misschien toch nuttig om alvast enkele alternatieven onder de loep te nemen.

Ontdek de alternatieven voor verwarming op mazout

Energiepremies 2018

Van plan om nog energiebesparende investeringen te doen in huis? Vergeet dan zeker niet de Brusselse energiepremies! Het jaar is bijlange nog niet om... Het zou zonde zijn om dit extra financieel steuntje aan je neus te laten voorbijgaan!

Bekijk de Brusselse energiepremies

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit